Ron Blaauw restaurant Nacarat Amsterdam

Ron Blaauw, wat maak je ons nou??!!! Lieve lezers, laat alles uit je handen vallen. Nu. Subiet. Want wij hebben een exclusiefje dat je zal doen watertanden. Deze maand opent het vijfde en nieuwste restaurant van Ron Blaauw: Nacarat. Onder de nu al befaamde koepel van Hudson’s Bay, het exclusieve warenhuis aan het Rokin, gaat er de sterren van de Midden-Oostenhemel gekookt worden. En jij kunt er als eerste bij zijn dankzij een unieke code, alleen voor Catch52-lezers.

Hoe zat het ook al weer met Nacarat? Komt ‘ie nog een keer. De naam Nacarat is geïnspireerd op de warme oranje kleur van de ondergaande zon. Exact de kleur die de immense koepel op de vijfde verdieping van Hudson’s Bay heeft als de Amsterdamse zon ondergaat. En laat dat nu de nieuwe culinaire thuishaven zijn van Chef Ron Blaauw en zijn twee partners in crime: Angelo Kremmydas (voormalig Head Chef bij Ottolenghi) en Yaniv Lenga (voormalig Chef bij Pastel, Tel Aviv).

Overdag kun je net als het winkelend publiek bij Nacarat genieten van lichte lunchgerechten uit het Midden-Oosten. Uiteraard met een passend glas wijn erbij. Geloof ons, daar weet Ron namelijk ook alles van. En ’s avonds? Dan betreedt je het restaurant via een aparte ingang, die rechtstreeks naar deze culinaire hemel leidt leidt. En waan je je bij Nacarat in de fine dining sferen van het hippe Tel Aviv, maar dan mét spectaculair uitzicht over de Amsterdamse binnenstad. Denk humus, babaganoush, couscous, gegrilde groenten, kebab, falafel, octopus, de meest aromatische specerijen, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Dan nu hetgeen waardoor wij al de hele dag op het puntje van onze stoel zitten…

Exclusief voor lezers van Catch52: reserveer als eerste een tafel!

Loopt het water jou al in de mond? Mooi, want dan hebben wij het allerbeste nieuws ooit voor je! Wij hielden stiekem al een beetje boel van Ron Blaauw, maar na vandaag jullie hoogstwaarschijnlijk ook. De eerste maanden kun je ’s avonds namelijk alleen een plekje in dit bijzondere restaurant bemachtigen via een speciaal ticket. En jullie, lieve lezers van Catch52, krijgen als eerste (!!!) de kans om zo’n ticket op de kop te tikken.

Wil jij bij ’the lucky few’ horen die deze maand nog mogen aanschuiven in het nieuwste restaurant van deze Amsterdamse Chef der Chefs? Reserveer dan nu je tafel, vóór de meute uit, en ga een avond culinair uit je dak. Promised. De enige keuze die jij nog hoeft te maken is hoe bont je het gaat maken tijdens een vier gangen diner. Ga je voor ‘The Taste of Nacarat’ (45 euro), of voor de mystiek van ‘The 1001 Flavours…’ (65 euro). In beide gevallen geniet je van vier gangen shared dining, in het tweede geval met alleen iets meer gerechten.

Reserveringslink: http://nacarat.nl

‘Early bird’ code: firstbookings

Wees gewaarschuwd: het aantal plekken is gelimiteerd en de code slechts 24 uur geldig, dus waar wacht je nog op? Boeken die tafel! After all, om met de woorden van de grote keukenbaas himself te spreken: it’s better to taste something once, than to hear about it a thousand times…

>>> Nacarat is één van die opvallende nieuwe restaurants waar Amsterdam mee overspoeld wordt. Check hier de volledige Tip 10!

Nacarat

Rokin 49

Ron Blaauw restaurant Nacarat Amsterdam

Nacarat Ron Blaauw restaurant Amsterdam