Amsterdam oesters brut de mer mand Catch52

Catch52 oesters Amsterdam Wijk aan Zee

Met de komst van september breekt voor een beetje foodie een heerlijk seizoen aan. Het oesterseizoen! Ja, er zijn natuurlijk oesters die niet melkerig zijn tijdens de zomermaanden, maar over het algemeen geldt dat deze lekkernij bij veel zaken even niet tijdelijk op de menukaart staat. Een grote Tantaluskwelling, als je het ons vraagt. Met als resultaat? Verplicht onszelf een septembermaand lang tegoed doen aan oesters. Heel veel oesters. Overal waar we keken oesters. En dan nog meer. Met als missie: een oktobermaand lang oesteradresjes. Speciaal voor jullie. Lief toch?

And sometimes one picture says more than a thousand words… dus daar houden we het dan ook maar bij!

East57 Oesters

East57

Omdat een oester nog steeds gewoon het allerbeste smaakt met een goede wijn of bubbels. En laat je deze bij East57 nou perfect met elkaar kunnen combineren. Met meer dan 100 wijnen op de kaart zit er ongetwijfeld voor iedereen iets tussen. En niet te vergeten: iedere eerste vrijdag van de maand Happy Oyster Hour met oesters voor €1,00!

Oesters Cradam

Café Restaurant Amsterdam

Eigenlijk is alles goed bij deze klassieker in Westerpark. Vooral de oesters. Precies zoals je ze verwacht. Klassiek, met een partje citroen en een heerlijke vinaigrette. Niets meer aan doen.

Brut de Mer oesters

Brut de Mer

En toen was daar begin dit jaar ineens Brut de Mer. En aan de bar bij Brut de Mer, daar gebeurt het. Drie grote manden oesters waar de oesterman precies die oester eruit vist die het beste bij je past!

Amsterdam Izakaya oesters Catch52Izakaya – Asian Kitchen & Bar

Wat? Een ‘crunchy’ oester met een ‘toefje’ erboven op. En zo heb je opeens een stuk meer bite, en een stukje minder zee in je mond. Wat ons betreft vooral een prima alternatief voor die standaard borrelhap!

Weet jij het beter?

Maar alles leuk en aardig: weet jij een nog beter adres om van oesters te genieten? Stuur ons die gouden tips en wij gaan ze zonder problemen voor je uitproberen. Mail ons info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar! 

Oh ja, en voel je alvast vrij om een fotootje te sturen. We laten ons graag lekker maken!

>>> En voor in de tussentijd: in een grijs verleden hebben we al eens wat oester-adresjes onder elkaar gezet naar aanleiding van jullie tips. Als je dan toch bezig bent…