Ooit gehoord van het begrip ‘Little Friday’? Bij ons thuis is dit iedere donderdag strijk en zet, en dan vieren we het leven dus alsof het dus gewoon weekend zou zijn geweest. En bij weekend hoort lekker eten, drinken en gezellig zijn. En dat is precies waarvoor je terecht kunt bij Kanen bij Ten Kate! Misschien wel de enige foodnightmarket van Amsterdam.

Kanen bij ten Kate 2Want waarom zou je in de zomer niet gezond en gezellig buiten gaan eten, op een vaste dag in de week op een vaste plek? In Barcelona kan het, in Thailand kan het. En trouwens: het is in heel Azie eigenlijk de gewoonste zaak van de wereld. En dus besloten Titus (van Eatery – ook al zo top) en Rick – we zijn ze eeuwig dankbaar – dat initiatief ook toe te passen op Amsterdam. Inclusief eten, lange tafels en leuk gezelschap. Ter hoogte van de Ten Katestraat 119 tegenover Café Bax. En zo blijft de Ten Katemarkt ook na sluitingstijd de komende donderdagen rumoerig en levendig. Inclusief lekker eten: van pannenkoek tot kaasfondue en ravioli.

Dus pak je spullen, want de foodtrucks (zijn we dol op!) staan al klaar sinds 16:00 uur. En hop. hop, hop naar de Ten Katemarkt. Om een hapje te gaan kanen. Simply, tasty, yummie.

Kanen bij Ten Kate