Goud West

Sinds kort heeft de Overtoom er weer een gezellig café bij: Goud West. Goud West is een echte Amsterdamse kroeg, maar dan eentje met een update naar de 21ste eeuw. Bier, bitterballen óf voor diner een juicy tournedos in jus. Alles kan en mag. De tent is elke dag geopend tot de klok ’s nachts drie keer slaat en in het weekend zelfs tot vier uur!

De eigenaar is dezelfde als van Café Parck, waar we eerder al de famous twinburgers hebben gegeten. Goud West heeft zijn broertje dus lekker dichtbij zitten. Nu eerst even één van de belangrijkste zaken uitlichten: welk bier drinken we in dit café? Er staan voornamelijk top bieren van Amsterdamse (micro)brouwerijen op de kaart. Naast het bekendere bier van Brouwerij ’t IJ, zien we onder andere een golden IPA van Walhalla, Thai Tripel van Oedipus en een Funky Falcon van Two Chefs Brewing. Erg fijn. Ook voor lunch kun je er terecht, kies bijvoorbeeld een goed tostietje voor vier ekkies met Reypenaer kaas.

Goud West Catch52

Goud West is een fijne aanwinst voor de Overtoom, want als alle andere kroegen dicht zijn kun je hier nog steeds terecht voor dat laatste drankje én voor die tosti of bitterballen.

Overtoom Goud West vroegah

Goud West

Overtoom 411