Van de Wibautstraat, naar het Stadionplein en van de Zuidas naar het Rokin. BAUT heeft zich al in veel bijzondere anti-kraakpanden gevestigd. The moving circus is moving again! BAUT gaat de prachtige plek op het Rokin verruilen voor een nieuwe locatie in Amsterdam-Oost. BAUT goes back to his roots…

BAUT oost moving circus

Nog tot en met vanavond kun je op het Rokin op de derde verdieping van het oude V&D pand terecht bij BAUT & Dreesmann. Vanaf januari wordt er weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het boek van Michiel van de Eerde. Dat we fan zijn van het concept is geen geheim meer. Met de kookkwaliteiten zit het zéker wel snor, keer op keer. En dat verwachten we dan ook niet anders in Oost.

BAUT Dreesmann restaurant Amsterdam

De nieuwe locatie op het Paradijsplein is zonder meer erg bijzonder. Het oude gebouw staat verscholen tussen nieuwbouwwoningen aan de Linnaeusstraat en deed ooit dienst als gasdistributiestation van de Oostergasfabriek. Het pand is kleiner dan de vorige locaties en dat zorgt voor die gezellige, intieme sfeer. Het moet een plek voor de buurt worden en er zijn al plannen voor een groot terras rondom het pand. Kunst gaat net als in de vorige panden een grote rol krijgen. En- we zijn niet anders van ze gewend: BAUT is gewoon weer van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat open om langs te komen voor diner, een dansje, een drankje of een combinatie van laatstgenoemde.

Nog eventjes geduld, want vrijdag 13 januari staat de opening op de planning. En dat betekent dit jaar gewoon extra veel geluk!

BAUT Paradijs

Paradijsplein

>>> Ben je niet bij BAUT & Dreesmann op het Rokin geweest? Move your ass quickly! Dit vonden wij ervan!