Alain Caron opent samen met zijn twee zonen een eigen restaurant in de Pijp: Café Caron. De verwachting is dat ze eind november de deuren open zwaaien. Gaat er nog geen belletje rinkelen bij de naam Caron? We helpen je wel eventjes: zoon Tom is een echte ondernemer en bekend als één van de mannen achter Girls Love DJ´s en organisator van allerhande feestjes en festivals. Vader Alain kennen we ook natuurlijk als Mister Masterchef. En samen met broertje/andere zoon David openen ze nu een laagdrempelig café slash restaurant waar de focus ligt op de Franse keuken. Bien sûr!

Alain Caron stond eerder in de keukens van Tante Koosje en De Kersentuin, en was er op die manier getuige van dat beide restaurants een Michelinster behaalden. Ook in Cafe Caron is het de bedoeling dat het eten tot een hoog niveau reikt. Maar: hier geen borden met likjes, lafjes en crèmepjes, nee, denk eerder aan een boers gevulde borden met een prachtig stukje vlees. Zelf noemt Tom het een eetcafé 2.0: de rijke Franse keuken in alle eenvoud, en bovendien betaalbaar voor iedereen.

 

Het nieuwe eetcafé 2.0 zit op de hoek van de Eerste Jacob van Campenstraat en de Frans Halsstraat, en heeft alles in huis om een gezellige, huiselijke sfeer te creëren. Wij zijn in ieder geval meer dan nieuwsgierig naar het eindresultaat, de menukaart en deze mannen. Zeg, wij komen snel een keertje langs, goed?

Café Caron

Frans Halsstraat 28

(fotocredits: Facebook – Café Caron)