House of Watt opening Amsterdam Oost

Het stucwerk op de muren moet nog even drogen, maar als dat eenmaal zover is, dan zijn we weer een nieuwe spot in Amsterdam Oost rijker. In de lobby van het voormalige Casa 400 hotel (om de hoek dus van het nieuwe hotel!) aan de James Wattstraat opent komende zomer namelijk House of Watt. Een multifunctionele plek voor ieder wat wils. Maar dan ook echt voor iedereen.

House of Watt krijgt een riante vide die gedurende de week alle ruimte biedt om te flexwerken. In de ruimte eronder komt bovendien een groot café waar ieder ander de hele dag door kan gaan genieten van een natje en een droogje. Van koffie tot aan lokale biertjes en goede wijn, en een relaxte en vooral betaalbare lunchkaart. Of je er ook in de avonduren terecht kan? Zeer zeker. Bij House of Watt alleen geen uitgebreide avondkaart, maar wel elke dag een verse maaltijd, te nuttigen aan de keukentafel of om mee naar huis te nemen.

Oh ja, en dan is er ook nog een aparte ruimte voor de jongste Amsterdammers onder ons. Waar zij zich volledig en ongestoord te buiten kunnen gaan, terwijl de ouders (en overige gasten zonder kinderen) ontspannen kunnen genieten van een kop koffie of een borrelplank met uiteraard een alcoholische versnapering in het café-gedeelte ernaast. Met in het weekend ook nog eens tal van activiteiten waardoor je als ouder al helemaal tijd voor jezelf overhoudt. Was het thuis maar altijd zo’n feest…

Kortom, House of Watt wordt een plek waar studenten, starters, ZZP’ers, jonge ouders, de verwachte expats in het geplande Europahuis, en al die andere Amsterdammers die niet in een hokje te plaatsen zijn terecht kan. Oftewel, een ‘home away from home’. To be continued!

James Wattstraat 73