Kanarie Club Foodhallen Amsterdam

Het nieuws dat de Foodhallen gaan veranderen heb je vast niet gemist. De ondernemers vonden het na twee jaar tijd voor wat vernieuwing. Beetje snel? Vinden wij van niet. Zo blijft het een plek waar we verrast worden. En wij worden nou eenmaal heel graag overdonderd door wat nieuw culinair geweld. Zo zijn er maar liefst acht nieuwe stands, onder wie onze vrienden van Renato’s en de eigenaren van Guts & Glory met hun pitabroodjes. Maar er is meer. De Hallen ook afscheid van twee vaste restaurants: Halte 3 en Meat West. Zij maken plaats voor een nieuw horecaconcept: Kanarie Club. Such a funny name!

Er is eigenlijk nog weinig bekend over dit nieuwe fenomeen, behalve dat het een ‘next-generation’ hospitality concept wordt. Mooi verwoord, mooi gevonden, wij zijn benieuwd naar de effectuering ervan. Wat we wel weten is dat de Kanarie Club een fijne werkomgeving wilt creëren met extra faciliteiten voor de ideale flex-werk-plek. En je kunt hier als het goed is lekker eten, drinken en dansen. Voeg hier aan toe wat fijne bar bites, lokale biertjes van de tap (zonder een aanbod speciaal bier tel je tegenwoordig niet meer mee, dat weten we allemaal) en een uitgebreide lunch- en dinerkaart en tadaaa: dan wet je dat je ieder moment van de dag hier terecht kunt.

Dan nog even voor de volledigheid alle nieuw stands op een rijtje:

  • Taqueria Lima West (waarbij een Peruviaanse twist aan de Mexicaanse keuken wordt gegeven)
  • een compleet vegetarisch groente concept: Padron
  • Pita (de streetfood klassieker döner wordt hier naar een hoger niveau getild)
  • het beste van de Aziatische en Zuid-Amerikaanse keuken bij Fento
  • Dimsunting (geïnspireerd op het beste van Hong Kong)
  • Renato’s pizzeria (ja, dit behoeft geen uitleg)
  • Yoghurt Barn voor een lekkere frozen yoghurt of smoothie
  • Günther’s Flammkuchen met zijn Zwitsere specialiteiten.

Nog niet genoeg gezien? Remise47 blijft gelukkig ook nog bestaan.

Kanarie Club

Bellamyplein 51