Uitgelicht standaard

razmatazRazmataz aan het Hugo de Grootplein heeft eigenlijk alles wat je op een goeie dag nodig hebt, verdeeld over drie panden: een bar voor koffie en broodjes, een gin-tonic bar, een restaurant en sinds kort ook de pop-up EnSuite waar je terecht kunt voor de nu al legendarische Zilte Zondag. Het Hugo de Grootplein mag dan hard op weg zijn een waar culinair walhalla te worden met nieuwkomers als Bar HugoBrasserie de Groot en Morgan & Mees, Razmataz is inmiddels een gouwe ouwe waar het plein echt niet meer zonder kan. Ik kwam er al vaak voor een biertje op het terras of een snel koffietje aan de bar, maar gegeten in het restaurant had ik eigenlijk nooit. Zonde! Want believe me: dat is meer dan de moeite waard.

De bargedeeltes mogen dan voor een snelle hap of drank zijn, bij het restaurant ga je tafelen. Heerlijk tafelen. Razmataz heeft een simpele kaart met veel Franse klassiekers. Geweldig dat er bijvoorbeeld cassoulet op de kaart staat. De uitvoering hier met gekonfijte eendenbout is echt om je vingers bij af te likken! Liefhebbers van de Franse keuken zijn hier dus goed op hun plek, maar natuurlijk kun je hier ook andere gerechten eten. Zo staat er bijvoorbeeld ook ceviche op de kaart. En niet te vergeten: de desserts zijn hier smullen en ware kunstwerkjes maar je kunt natuurlijk ook afsluiten met een gin-tonic aan de bar.

FullSizeRender-1 FullSizeRender-2 FullSizeRender

Heerlijk eten, fijne sfeer, en niet onbelangrijk: de bediening is hartstikke gastvrij en professioneel. Dus heb je net als ik alleen nog maar op het terras of aan de bar gehangen bij Razmataz: snel het restaurant proberen! Want hoe spannend en lekker die nieuwkomers ook zijn, de gevestigde orde doet nog meer dan mee. Mij rest nu alleen nog het pop-up gedeelte. Dus laat die volgende Zilte Zondag maar snel komen…

Razmataz
Hugo de Grootplein 7-15
T. 020 – 48 68 408