snckbr amsterdam

Reden voor een feestje: er komt een tweede vestiging van SNCKBR, op de Kinkerstraat. Juist ja, de enige snackbar in Amsterdam waar je zonder schuldgevoel jezelf kunt voleten met de lekkerste snackjes. Best handig, zo net voor de zomer. Healthy comfortfood is hier namelijk het credo, en daar kunnen wij wel wat mee. En niet alleen wij, ook de rest van de stad.

De mensen achter SNCKBR hebben hun crowdfundingsactie om een nieuwe vestiging te openen namelijk nu al ruimschoots gehaald. Buurtbewoners en fans van de zaak konden op deze manier al voor €250,- een eigen stukje SNCKBR bemachtigen. Hoe leuk! Volgens de eigenaren wordt het trouwens niet SNCKBR Van Wou 2.0, maar is het de bedoeling dat het wel echt een zaak met eigen look & feel wordt. We moeten nog even tot de zomer wachten totdat we hier echt kunnen snacken, maar de opening wordt natuurlijk wel feestelijk gevierd. Dubbel feest dus!

SNCKBR
Kinkerstraat 106-108

>>> Benieuwd waar je nog meer gezond kunt snacken? Of zelfs detoxen? Check dan even deze Tip – 10. Gezonder dan dit ga je de zomer niet in!