Strandzuid Amsterdam terras

Klaar voor het zomerseizoen? Strandzuid in ieder geval wel! Na een grondige verbouwing heeft dit paviljoen met stadstrand haar deuren weer geopend. Wat er allemaal aan veranderd is? Was Strandzuid voorheen een groot terras, inmiddels bestaat het uit tal van kleinere paviljoenen en twee vergrote zandstranden. Het ziet er echt fantastic uit!

Eén van de plekken ’to hang out’ is het nieuwe restaurant met de simpele naam: The Restaurant. Inclusief grote houten bar en lang terras langs de oever waar je de hele dag en avond lekker in het zonnetje zit. Een top plek! Op het menu ‘surf’, ’turf’ en ‘earth’, oftewel een keur aan vis, vlees en raw vegan gerechten. Van een Beach (Poké)Bowl en dry rub spareribs tot een vegan Pad Thai en ceviche roll.

Naast verder vooral veel borrelgeweld met een vleugje strandgevoel is er daarnaast ‘The Playground’, een plek waar sportievelingen hun hart kunnen ophalen tijdens een potje tafeltennis of -voetbal, beachvolley of jeu de boules. Laat die zomer nu maar gewoon komen…

>>> Eigenaar Michel Pais lichtte eerder al een tipje van de sluier op over de plannen rond Strandzuid. Lees hier zijn editie van Chef’s Table!

Strandzuid

Europaplein 22

PS. Op vrijdag 12 mei is de officiele openingsborrel. De perfecte gelegenheid om zelf eens een kijkje te gaan nemen.

Strandzuid Amsterdam restaurant terras

 

Strandzuid Amsterdam restaurant terras

Strandzuid Amsterdam wijn

Strandzuid Amsterdam