In mei opende Teds haar deuren aan de Bosboom Toussaintstraat. Voor all day brunch en spirited high tea. En hoe leuk is het dat de all day brunch eindelijk voet aan de grond lijkt te krijgen in de stad. Laatst nog brunchten we fantastisch bij G’s Oost die sinds kort dus ook all day everyday brunch serveren. Want waarom zou je alleen op zondagmiddag genieten van een brunch als je dit ook iedere dag kunt doen? Want ja, ook op een door de weekse dag kan je soms gewoon ontzettend trek hebben in eggs benedict en een bloody mary.

Teds

Teds terrasEn gelukkig kan dit dus nu ook bij Teds, nu al een nieuwe favo brunchspot van de buurt. Want je kunt hier natuurlijk niet alleen all day brunchen, ze hebben ook heerlijke ontbijtjes, broodjes, salades en high teas. Maar ook de grote eters kunnen hier terecht, voor een steak met frites of een hamburger bijvoorbeeld. Wij namen de eggs benedict (op een croissant, super lekker!), de ceasar salad en de naked veggie burger. Allemaal heerlijk, helemaal niets op aan te merken.

En dat is precies waarom Teds zo’n leuke nieuwe brunchspot in de stad is. We hadden natuurlijk al G’s, eigenlijk een beetje het stoute broertje van Teds: sexy, urban, rauw randje, en is de perfecte plek voor een brakke zondag vol foodporn en bloody mary’s om je weekend mee af te toppen. Maar Teds is lief, netjes, en de perfecte plek om je ouders mee naartoe te nemen. En daar zijn we blij mee, want van dit soort leuke brunchzaken kan Amsterdam er nooit genoeg hebben. Want, zoals ze het zelf zeggen, a great story never started with someone eating a salad. We couldn’t agree more.

Teds
Bosboom Toussaintstraat 60

>>> Op zoek naar nog meer goede brunchspots? Check onze Brunch Tip 10! 

Teds eggs benedict Teds veggie burger