Wat krijg je als je eens drie tips onder elkaar zet voor een pokébowl? Nou, in mijn geval een uitnodiging om eens nader kennis te maken. Met Temakery, that is. Want deze zaak is namelijk nog veel meer dan pokebowls. Al kun je die daar dus ook halen, aan de Ferdinand Bolstraat, of ze keurig door een vriendelijke fietsmijnheer of -mevrouw laten bezorgen. Maar je kunt voor de verandering ook wat anders nemen: een handroll bijvoorbeeld (die zijn lekker). Of een van de vele snacks die op de kaart staan (die zijn ook lekker).

Ik ben jullie voor de gelegenheid maar even voor gegaan op de kaart, en heb besloten dat je bij Temakery eigenlijk gewoon maar alles moet bestellen. Van zowel de warme als de koude kant (nooit gedacht dat ik dat laatste nog een keer zou zeggen). De mannen achter deze zaak hebben het namelijk wel begrepen, die Aziatische keuken.

De grote verrassing van de kaart? De octoballs. Ja, I know, het klinkt minder smakelijk dan dat ze in de praktijk doen. Maar ik, die normaal gesproken niet loopt te juichen om alles wat zuignappen heeft en op mijn bord ligt, stond hier echt van te kijken. Perfect snackje dus! Om daar te eten, om mee te nemen, of om te bestellen dus. Al zijn de korean chicken wings ook om je vingers bij af te likken. En heb je de kimchi (aka de gerfementeerde kool) ooit al geprobeerd? Dat kan dus ook hier.

So choose your pick, stel je eigen bowl, handroll of snackmenu samen, en bestel maar, bestel maar, bestel maar… Of ga gewoon even persoonlijk langsbij dit fast casual restaurant.

>>> Benieuwd wat wij over die populaire pokebowls te schrijven hadden? Dat lees je hier.

Temakery

Ferdinand Bolstraat 128

Temakery restaurant Amsterdam octoballs snack

Temakery restaurant Amsterdam

Temakery Amsterdam restaurant thuisbezorgd

Temakery Amsterdam restaurant thuisbezorgd

Temakery Amsterdam restaurant thuisbezorgd