THE ROAST ROOM is nu bijna een jaar open en niet meer weg te denken uit Amsterdam. Deze grote stoere broer van Visaandeschelde heeft zijn sporen inmiddels verdiend en is zelfs begin deze maand door de 500 beste chef’s van ons land uitgeroepen tot beste vlees restaurant van Nederland. Een prachtige prestatie van Michiel en Saskia Deenik en natuurlijk hun team! Dat je hier heerlijk kunt dineren heb ik afgelopen jaar al ondervonden. Maar het waren niet alleen die butchersteak en de charcuterie die indruk hebben gemaakt, ook de prachtige inrchting is bijgebleven en niet te vergeten de eigen slagerij waar het vlees wordt geportioneerd. Een klein jaar na dato ben ik aangeschoven bij de maandelijkse Sunday Roast.

Brunchen is een ware trend en is bijna niet meer weg te denken uit de Amsterdamse horeca. Heerlijk genieten van een mooi menu met een lekker glaasje wijn maken dit bij uitstek de manier om gezellig met vrienden en familie je zondag door te brengen. Iedere maand heeft deze Sunday Brunch een ander thema. In ons geval is dat Vis meets ROAST. Een samenwerking tussen THE ROAST ROOM en Visaandeschelde. Hierbij kregen we letterlijk the best of both worlds op ons bord. Of ieder geval the best around het Europaplein. Met de heerlijke beef tataki met soft shell krab en een mooie Surf & turf van buikspek en gamba’s is het genieten geblazen. Tel daarbij op dat er een paar mooie glazen wijn worden geserveerd en je op de achtergrond live muziek hebt en je hebt alle ingrediënten om er een topmiddag van te maken.

Wij waren echt meer dan voldaan na deze uitgebreide brunch maar voor de liefhebbers is er daarna nog de optie om de middag voort te zetten bij Visaandeschelde en daar aan te sluiten voor het wekelijkse event Oestersaandeschelde. Wij zijn er niet meer aan toegekomen maar we komen hier graag nog een andere zondag voor terug want naar verluid zijn de oesters hier geweldig.

THE ROASTROOM Sunday Roast

THE ROAST ROOM

Europaplein 2

>>>Meer lezen over THE ROAST ROOM? Check dan deze blog over het diner.