Tip 10 uitgelicht standaard

De Tiplijst, daar is ‘ie weer! Een top 10-lijst, samengesteld door de fanatieke Catch-lezer. Hoe het werkt? Wij stellen via onze Facebookpagina met regelmaat een vraag (‘wat is de beste …’) en wachten dan op jullie antwoord. Meer dan tien tips? Dan bepalen we – hoe polderend democratisch – gewoon door middel van een stelling welke tips de beste zijn. Omdat we enorm teleurgesteld zijn over de kwaliteit van de koelkast sushi van Albert Heijn, publiceren we vandaag de beste Sushi tenten van Amsterdam op een rij.

Daar gaat ‘ie!

Niets zo veranderlijk als sushi in amsterdam… en dus was het hoog tijd voor een revival. met nieuwkomers, klassiekers, hotspots, to go en to stay. klik hier voor de tip 10 – sushi 2015 edition!

  1. Kaiko, Jekerstraat. Met een gemiddelde 8,6 voor het eten op Iens.nl.
  2. Soho Sushi, Lange Leidsedwarsstraat. Ook hier eet je prima sushi en desgewenst zoveel je op kunt!
  3. Genruko op de Nieuwezijdsvoorburgwal. All you can eat met een 8,5 van Johannes van Dam!
  4. SoyTasty op de Bilderdijkstraat voor de betere take-away.
  5. Japan Inn op de Leidsekruisstraat Nu, met vernieuwd interieur…
  6. Sumo op de Vijzelstraat & Korte Leidsedwarsstraat, door blogger Casper geroemd om de prijs – kwaliteitverhouding.
  7. Sushi ’n Sake, op de Dappermarkt. Niet alleen restaurant maar ook bezorgservice. Meerdere keren door onze lezers getipt!
  8. Yamazoto in het Okura hotel, de absolute top van Sushi amsterdam. Zowel in kwaliteit, bediening als prijs
  9. Jo Sushi, 1e  Goudsbloemdwarsstraat 5, niet alleen hele lekkere sushi maar ook een hypermelig muziekje op de site.
  10. Kagetsu op de Woustraat en in het Hartenstraatje, met de officiële rijstkwaliteit certificering van de reeds regelmatig op Catch52 beschreven Oosterse prinses.

En de tip die net te laat werd gegeven om in de Tip 10 te komen: Iki Masu op de Vijzelsgracht, ook voor de luie eter die graag bezorgd krijgt.

Hecht aan nummering van de lijst overigens geen waarde – we stellen de lijst op op basis van binnenkomst. Jouw tip op de nummer 1 positie? Gewoon wat sneller reageren op onze oproepen op Facebook!