Uitgelicht standaard

De Tiplijst, daar is ‘ie weer! Een top-10 lijst, samengesteld door de fanatieke Catch-lezer. Hoe het werkt? Wij stellen via onze Facebookpagina met regelmaat een vraag (‘wat is de beste …’) en wachten dan op jullie antwoord. Meer dan tien tips? Dan bepalen we – hoe polderend democratisch – gewoon door middel van een stelling welke tips de beste zijn. Of maken we de lijst gewoon wat langer. En omdat de good old tosti weer helemaal terug is van weggeweest hebben we deze week de 10 lekkerste tosti’s voor je op een rijtje gezet. Komt ‘ie!

1. Café Vrijdag – Eén van Marianne’s favorieten, met een heerlijke focacciatosti op de kaart.

2. Gambrinus – We hopen dat deze gouwe ouwe de tosti nog op de kaart heeft staan. Zo lekker maak je ze zelden mee!

3. La Place – Deze keten is niet bij iedereen geliefd, maar de tosti’s zijn altijd top.

4. Hutspot – Met Mama’s Brood kan je ook niet anders dan overheerlijke tosti’s maken!

5. Toastable – Ga je deze keer voor de tosti blauwe kaas met peer of gegrilde kip met bacon? Zo veel soorten dat je bijna niet kunt kiezen!

6. Kofi-T – Midden op de Ferdinand Bol genieten van het uitzicht met een goede espresso én een heerlijke tosti. Wat wil je nog meer?

7. De Kat in de Wijngaert – Een klassieker in Amsterdam, daar hoort natuurlijk de klassieke tosti op de kaart.

8. Tazzina – Deze espressobar staat in de Koffie Top100 van Nederland, maar ook de tosti’s zijn meer dan de moeite waard.

9. Tostissimo – Deze échte tosti expert was de afgelopen zomer al met hun tosti-truck te vinden op verschillende festivals. We hopen dat we ze ook in de winter gaan tegenkomen.

10. Terrasmus – Deze nieuwkomer in het Erasmuspark heeft naast de klassieker ham/kaas ook geitenkaas, tijm en honing. En geheel in stijl van de buurt op vers Turks brood.

Hecht aan nummering van de lijst overigens geen waarde – we stellen de lijst op op basis van binnenkomst. Jouw tip op de nummer 1 positie? Gewoon wat sneller reageren op onze oproepen op Facebook!