De Tiplijst, daar is ‘ie weer! Een top 10-lijst, samengesteld door de fanatieke Catch-lezer. Hoe het werkt? Wij stellen via onze Facebookpagina met regelmaat een vraag (‘wat is de beste …’) en wachten dan op jullie antwoord. Meer dan tien tips? Dan bepalen wij – hoe polderend niet-democratisch – gewoon welke tips de beste zijn. Of maken er gewoon een Tip-nog-wat van. Goede tips zijn immers goud waard. Deze week: The New Years Eve Edition! Omdat het nou eenmaal dé vraag is die iedereen stelt nowadays. Wel zo handig als je dan ook echt plannen hebt. Wij hebben een selectie van alle culinaire new years eve party’s onder elkaar gezet. Happy new year!

 • Lokaal de Pijp – Liefhebbers van de Pubquiz kunnen deze avond de strijd aangaan tijdens de Oliebollenquiz van Lokaal de Pijp. Tijdens deze avond serveren ze een 3 gangen menu, oliebollen en natúúrlijk een glaasje bubbels om middernacht.
 • Edel Oud & Nieuw spektakel – Dit belooft een goed begin te worden van 2016. Geen feestje zonder DJ’s en entertainment maar er is meer: Jeu d’Oliebol, een champie toren, beste wensen video booth, silent conference en de oudejaarsbingo. Op de avond zelf zijn er nog een aantal kaarten aan de bar te koop.
 • Supperclub & Apt. – Bundelen hun krachten: samen organiseren ze The Diamond Ball. Dit belooft een mooi feestje te worden met deep house in The Supperclub en in cocktailbar Apt. draaien ze feel good hip-hop en funk.
 • THE ROASTROOMDinner & Dance New Years Party met als dresscode Black Gold White. Je kunt in de rotisserie dineren en daarna aansluiten voor het feest. En mocht je nou alleen zin hebben om te feesten dan kan dat natuurlijk ook, er zijn ook losse kaartjes voor alleen het ‘dance’ gedeelte te koop. Het belooft een feestelijke avond te worden met entertainment, champagne cocktails, lekkere bites en natuurlijk: vuurwerk.
 • 5&33 – Hier hebben ze een speciaal NYE menu met 11 shared dining gerechten, live entertainment, oliebollen en last but not least een champagne bar.
 • Roest – Omdat Roest natuurlijk van veel Amsterdammers een dorp op zich is, en een heel leuke ook, staat hier de avond in het teken van Het grote dorpsfeest. Een gezellig feestje in de grote loods met veel verschillende DJ’s.
 • Door74 – Geen zin in standaard champagne? This is your place to be. Door74 is niet voor niets één van de beste cocktailbars ter wereld. Voor een to die for champagnecocktail moet je dus hier zijn.
 • De L’Europe – Het hotel wordt ongetoverd in Cubaanse sferen tijdens a  Night in Havanna. Tijdens deze avond vooral Cubaanse muziek, entertainment, veel glitter, champagne en heerlijke bites.

Brut de Mer Oesters 3

 • MR PORTER – For all sinners that are looking to break the rules this night…Dat zegt genoeg toch? Dit wordt een avond met lekker eten, veel champagne, goede muziek en mooie mensen.
 • PLLEK – Je hebt hier de keuze om aan te sluiten voor het walking diner met aansluitend een feest met DJ’s en live entertainment of om later op de avond alleen voor het feest aan te sluiten. Vanaf deze locatie heb je goed zicht op het vuurwerk dat in de omgeving van het IJ wordt afgestoken.
 • Conservatorium hotel – In de brasserie serveren ze een 3 gangen menu met bijpassend wijnarrangement en in Taiko serveren ze een prachtig Lobster & Wagyu beef menu met bijpassend wijnen. Om 23.00 start de DJ met draaien en worden de oliebollen en champagne in in de lobby geserveerd voor de gasten van Taiko en de brasserie.
 • Glitterazi Bal Masqué – Deze avond wordt  Paradiso omgetoverd tot  een sleazy jaren ’50 Las Vegas nachtclub, compleet met roulette-tafel, cocktail/champagne-bar en heel veel glitter en glamour. Verwacht een over-the-top jaarwisseling vol idioterie, confetti, live bands, burlesque optredens, Go-Go Girls en natuurlijk de beste DJ’s in vintage muziek.
 • FISSA– Ze hebben een nieuw onderkomen gevonden bij A L’Elephant du Congo en maken er zoals altijd weer een mooi feestje van!
 • Jimmy Woo – Dit behoeft weinig uitleg want hier krijg je het vaste recept voor een mooie avond clubben.
 • Chicago Social Club – Een heerlijke no-nonsense avond met Dutch Disco & Spark.
 • Lux & Weber – Inkoppertje. Een gouden combinatie, deze twee klassiekers aan de Marnixstraat. Altijd gezellig, dus ook met Oud en Nieuw. Geen poespas, maar gewoon volle bak, biertje, bitterballetje erbij, niets meer aan doen.
 • Werkplaats – Voor iedereen die op het laatste moment wil beslissen waar je naartoe gaat kan naar Plan B. Een feestje in Volkshotel waar je geen kaarten voor hoeft te kopen maar waar je wel een laagdrempelig feestje hebt met DJ’s die een voorliefde hebben voor goeie en foute muziek.

Weet jij nog een new years eve feestje dat niet mag ontbreken in deze lijst? Laat het ons weten, want wij voegen hem met alle liefde toe. Mail ons info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar! 

Hecht aan nummering van de lijst overigens geen waarde – we stellen de lijst op op basis van binnenkomst. Jouw tip op de nummer 1 positie? Gewoon wat sneller reageren op onze oproepen op Facebook!