Tip 10 pop-up restaurant Amsterdam

One day fly, I wanna be a one day fly…. Naast alle vaste zaken die onze stad rijk is, zijn er natuurlijk ook heel wat ‘one day flies’ die ook wel eens wat aandacht verdienen. We zijn in Amsterdam namelijk nog lang niet uitge’pop-up’t! Voor iedereen die tijdelijk eens wat anders wil proberen, hebben wij een lekker lijstje met tijdelijke adresjes in de stad. Van nu en een paar up-pop-up-coming. Enjoy!

Meer horen over deze Tip 10? Wij vertellen er elke woensdag rond 11:45 uur meer over op Amsterdam FM.

 • BAUT Paradijs – De Heer en Meesters van het pop-uppen! Een aantal locaties verder and still ging strong. Vandaag de dag in het hemelse paradijs in Oost te vinden. Voor iedereen die hier nog nooit is geweest: dat kan simpelweg niet. Punt.
 • Bar De Vlieg – History repeats bij deze cocktailminnende pop-up van De Vijff Vlieghen. Alsof we terug zijn gegaan in de tijd dat Nicolaas Kroese himself de lakens (én naambordjes) uitdeelde bij dit Amsterdamse fenomeen. Slechts een paar dagen per week zetten de fabulous shakerboys hier de cocktails voor je klaar. Aanrader!
 • Restaurant Vyne – Waarom maar één pop-up sensatie in huis halen als je er ook gewoon vier kunt laten shinen? Dat moeten ze gedacht hebben bij Vyne. Van 6 maart tot en met 2 april nemen Boa Buns Amsterdam, Brandt & Levie, The Chippy én Wolf Atelier de zaak over. Get ready for some serious eating…
 • Bao Buns – Maar er zijn komende maand meer plekken waar je terecht kunt voor een dosis overheerlijke kleffe ‘buns’. De pop-up keuken van Bao Buns strijkt iedere donderdag en vrijdag neer op de Kinkerstraat.
 • Bar Broker – Het tijdelijke concept van Brouwerij de Eeuwige Jeugd, JAJEM, ZeeZout en Tosti Creative, en dat allemaal in La Cage op de Reguliers. Bij Bar Broker draait het allemaal om speculeren, investeren en op het juiste moment instappen voor je drankje.
 • Sjefietshe – Popte eerder deze maand eindelijk weer even op bij The Hoxton, met de meest heerlijke ceviche-creaties. En het goede nieuws: ze komen terug! Hou Facebook in de gaten voor nieuwe pop-up data.
 • Roomservice by Olof’s – Typisch gevalletje ‘daar had je bij moeten zijn’, want Olof’s is niet meer. Desalniettemin vonden wij het zelf een van de betere pop-up initiatieven van de stad. Voor iedereen die alsnog wil genieten van de kunsten van deze ‘one day fly’… hups, naar restaurant Vermeer!
 • Vuurtoreneiland ‘winteredition’ – Sprookjesachtig, winterse taferelen, dat is het recept van de wintereditie va Vuurtoreneiland. Inclusief boottocht en uitgebreid tafelen, terwijl je zowat voor Pampus ligt. Kan het nog romantischer? Nog te bezoeken tot en met april.
 • Wat de pot Cheft – Vanaf 3 maart een nieuw pop-up restaurant in Amsterdam Oud-Zuid, waar de . een drie-gangendiner serveert waarbij gasten eten ‘wat de pot CHEFT’. Wij zijn benieuwd…
 • Happietaria Amsterdam – Een pop-up initiatief van enkele Amsterdamse studenten, te bezoeken vanaf 1 april (eerlijk). Met een avond eten help je geld in te zamelen voor een lokale vakbond in India die opkomt voor de rechten van vrouwen en kinderen die in de kledingindustrie werken.
 • Wrap & Rolling – Verrassend lekker streetfood in de Good to Go kiosk op het Kwakerplein. Judith zette namens ons haar tanden in een van deze heerlijke wraps, en wist niet meer hoe ze het had…
De Tip-lijst. Een lijst samengesteld door de fanatieke Catch-lezer. Hoe het werkt? Wij stellen via onze Facebookpagina met regelmaat een vraag (‘wat is de beste …’) en wachten dan op jullie antwoord. Meer dan tien tips? Dan bepalen wij – hoe polderend niet-democratisch – gewoon welke tips de beste zijn. Of maken er gewoon een Tip-nog-wat van. Goede tips zijn immers goud waard. 

Heb jij een origineel onderwerp voor een Tip 10? Of ‘gewoon’ een gouden tip? Laat het ons weten! Mail ons info@catch52.nl of stuur ons een bericht via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar!