Visbar Beet verjaardag A Day at the Park Febo grillburger

Het regent verjaardagen! Van hele fijne horecazaken, bars of andere zaken waar we terecht kunnen om te genieten van het leven that is. En dat vinden wij reden te over om hen ook nog een keertje toe te juichen. De stad zou namelijk stukken minder lekker zonder hen zijn. Dus vanuit onze luie stoel: lang zullen ze leven!

Visbar Beet

Domweg gelukkig zijn we aan de Dappermarkt, sinds Visbar Beet de deuren bijna een jaar geleden open deed. Vanwege het absurd grote terras waar je volop in de middag- en avondzon zit. Vanwege de heerlijke bar waar in grote getale aan geborreld én gegeten kan worden (tip: als je lekker wilt zitten: zoek vooral even ‘onze’ barkruk van Catch52.nl op. Mag jij ook op zitten). Vanwege de lekkerste fish & chips van Amsterdam (zelfs Hiske komt hiervoor terug, schreef ze). En omdat we ons geen Dappermarkt zónder Visbar Beet meer zouden kunnen bedenken.

Dus hups, waar wacht je nog op? Spring op je fiets, zoek een plek op het terras, en laat de wijn en oesters aanrukken. Het leven én het 1-jarig bestaan van deze zaak moet namelijk gevierd gaan worden!

Dapperstraat 26

Visbar Beet restaurant vis Amsterdam

Visbar Beet restaurant vis Amsterdam

A Day at the Park

Wellicht een vreemde eend in de bijt, zul je misschien denken, maar vooruit, we gaan gewoon voor een tikkie jeugdsentiment vandaag. ‘In den beginne’, voordat we jaarlijks overspoeld werden door een hausse aan festivals, was daar A Day at the Park. Hét jaarlijkse festijn waar menig Amsterdammer samenkwam om in de Amsterdamse bosjes een beetje te housen. Nu , tien jaar later, gaat ADATP nog één keer knallen. Met een line up volop favorieten die de afgelopen jaren hun muzikale kunsten lieten horen.

Maar ook met een foodmarkt die linea recta van het terrein van De Rollende Keukens lijkt te zijn gerold. Denk burgers, BBQ-bites, verse pasta’s, sangria, cocktails, maar ook gewoon champagne. Dus doe eens gek, bestel een glas bubbels, proost op de afgelopen tien jaar en maak er volgende week zaterdag voor de laatste keer een feestje van. Oh ja, en vergeet het rondje in de zweefmolen niet!

>>> Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar. Bestellen doe je hier!

ADATP champagne festival Amsterdam

ADATP festival Amsterdam zweefmolen

Febo

Of eigenlijk moeten we zeggen: de grillburger van de Febo. Want deze hamburger bestaat namelijk 40 jaar. En aangezien deze hamburger toch stiekem nog altijd wel één van onze guilty pleasures is, zingen wij vandaag gewoon een ‘lang zal ‘ie leven’ mee. Ter ere van het festijn, heeft de Febo de befaamde saus ook nog eens in een potje gedaan, zodat je voortaan ook gewoon thuis een grillburger in elkaar kunt bouwen. Broodje met sesam, wat fijn gesneden veldsla, hamburger, saus erover en gaan! Tried, tested and approved…

En voor iedereen die zin heeft in een feestje buitenshuis: vandaag vieren ze de verjaardag van de grillburger in Amsterdam, met een mega-buiten-BBQ. Om 16:00 uur gaat de BBQ aan, net zolang totdat alle burgers een plek in de lege magen hebben gevonden. Houdt de Facebook-pagina in de gaten voor de locatie, maar via de wandelgangen hoorden wij iets over het Westerpark…

Febo Amsterdam hamburger grillburger

Febo Amsterdam hamburger grillburger

Ken jij een restaurant, bar of andere horecazaak die binnenkort jarig is? Laat het ons weten! Mail ons info@catch52.nl of stuur ons een bericht via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Wij hangen graag voor iedereen de slingers op!