De werkweek zit er (bijna) op dus is het tijd om plannen te maken voor het weekend! Hierbij onze weekendguide van deze week met genoeg luuke dingen om te doen. Happy weekend!

  • We starten het weekend bij Waterkant want daar is het zoals iedere vrijdag weer tijd voor Soso lobi en dat staat garant voor een avondje lekker dansen!
  • Vrijdag is het weer tijd voor de avondmarkt bij Roest. Er staat een heel scala aan marktkraampjes waar je want leuks kunt scoren maar je kunt natuurlijk ook alleen aanschuiven om wat te eten en te drinken.
  • Braai, Teds en Bulls & Dogs slaan de handen ineen en presenteren vrijdag en zaterdag: The Best uit West – Meatfest. Deze toppers zijn bekend om hun spareribs, meatballs en hot dogs en hebben speciaal voor dit event bij Teds een prachtige proeverij samengesteld van hun signature dishes. Reserveer nog snel dat laatste tafeltje!

Spareribs van Braai

  • Van Soest Chocolatier en De Gouden Ton organiseren zaterdagmiddag een wijn- en chocolade proeverij. Tijdens de proeverij leggen ze uit welke wijnen, en port, goed bij chocolade passen. Hierbij is er voldoende chocolade om te proeven, waaronder de ambachtelijke signature slagroom truffels van Van Soest!
  • Zaterdag en zondag kun je naar de Local Goods Weekend Market in de Hallen. De markt is dit weekend onderdeel van ARTWEST waarbij meer dan 30 kunstenaars hun werk presenteren.
  • Tim Immers heeft deze week zijn nieuwe restaurant Hangar geopend en dit belooft voor Noord een nieuwe hotspot te worden!
  • Zondag organiseert restaurant à la ferme een echte Franse Beaujolais Table d’hÔte avond. Tijdens deze avond kun je genieten van een traditioneel 5 gangen menu en uiteraard de Beajolais Nouveau proeven.
  • Jimmy Woo presenteert zondag Lucy: een avond vol met gezellige crossovers sounds ergens tussen funk, soul, disco, R&B, hiphop, house en sexy future. Een mooie afsluiter van je weekend!
  • The Uptown Meat Club is deze week geopend en voor de vleesliefhebbers onder ons zeker een bezoekje waard.
  • Bij Razmataz kun je zondag Pellen, Pielen en Pimpelen. En daar verstaan ze onder pellen en pielen van garnalen en ondertussen lekker champagne pimpelen. Dat klinkt als een prima besteding van je zondagmiddag.

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij dag én nacht bereikbaar!