Geloof ons: er is veel te doen in de stad! De decembermaand is aangebroken en iedereen haalt in ieder geval nog even alles uit de kast. En daar worden wij heel blij van. Vier het weekend mensen, bijvoorbeeld met een van deze vele tips!

  • D’Vijff Vlieghen gooit het tijdelijk over een andere boeg! Samen met die fabuleuze Shakerboys runnen zij – naast hun iconische restaurant – de komende vier maanden Bar de Vlieg, waar je terecht kunt voor cocktails, kopstootjes en mixers. Maar vijf dagen per week geopend, waaronder op vrijdag en zaterdag vanaf vijf uur, dus hups, aan de borrel!
  • Onze lieve vrienden van Boi Boi openen niet alleen binnenkort een eigen bar, ze hebben immiddels ook hun eigen bok bier: Bok Bok. Vergeet er vooral niet wat bij te eten, want anders sta je voor je het weet op je Kop Kop!
  • En een nieuwe maand schreeuwt natuurlijk om nieuwe menukaarten. En daar worden wij meestal heel blij van. Om er eens twee te noemen: bij Weesper en Wolf Atelier kun je dit weekend weer gaan genieten van fonkelnieuwe gerechten.
  • The Butcher Social Club is nu officieel een feit. Terwijl de feestende massa van gister waarschijnlijk een tikkeltje brak de vrijdag aan het uitzitten is, kan ook de rest van de wereld 24 uur per dag genieten van die overheerlijke burgers! En nog van veel meer, geloof ons.
  • Amsterdam Light Festival is sinds deze week een feit. Ga de paden op, de lanen in en laat je verlichten! Bovendien zin in eens een totaal andere omgeving voor een drankje? The Vault Bar, in het Waldorf Astoria. Die cocktailboys daar kunnen namelijk heel goed shaken…
  • De hele maand december kun je in de Promenade van Hotel de l’Europe iedere dag van 17:00-18:00 uur terecht voor Bubbles & Pearls. Spotgoedekope oesters en briljant lekkere champagne. Dus doe eens gek, en verwen je liefste… Drie gangen ‘Festive Bib Gourmand’ dineren is ook een optie. Bij de Brasserie. Krijg je het mooiste uitzicht van de stad er gratis bij.
  • Wil je niet alleen dit weekend verzekerd zijn van een mooie avond? De kaartverkoop van het Edel Oud&Nieuw is deze week van start gegaan. Je kunt er nooit te vroeg bij zijn…
  • Of doe verstandig en ga je dit weekend nog even te buiten aan het gastronomische goud. Oftewel: truffels. De lekkerste truffeladresjes vind je in onze Tip van deze week: Tip 10 – Truffels eten!

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar!