International Sushi Day Amsterdam restaurant sushi Momo

Het weekend staat weer voor de deur, hoe geweldig is dat?! En Catch52 zou Catch52 niet zijn als we niet nog een paar tips achter de hand hadden om de dagen optimaal door te komen. Dus hup, de straten op, de lanen in en plezier maken. Happy weekend!

  • Het zijn Rieslingweken bij onze lieve vrienden van Hemelse Modder. Doe eens gek en ga lunchen bij deze heerlijke zaak, inclusief een lekker Duits wijnarrangement.
  • Waar je ons altijd voor wakker kunt maken? Gegrilde kip! Bij voorkeur van Van ’t Spit. Heeft ons nog nooit teleurgesteld.
  • De allergrootste zwaardvis ooit (in Nederland dan), van 238 kilo schoon de haak, arriveerde deze week bij de mannen van Pesca. Naar verwachting kunnen er zo’n 500 gerechten van gemaakt worden, dus waar wacht je op? Op=op!
  • Bar James is deze week 1 jaar geworden, hiep hiep hoeraaa! Nog nooit bij deze vriendelijke zaak op de Javastraat geweest? Doen! Groenten zijn hier de grote helden.
  • De Hollandse Nieuwe is gearriveerd, en dat mag uitgebreid gevierd worden. Bij The Seafood Bar op het Spui zijn ze deze zondag maar een euro’tje. Gin & tonic erbij (of een glas wijn), en klaar ben je!
  • Het is zondag International Sushi Day! Alle reden om volop aan de sushi te gaan. Check hier onze update van de ‘Tip 10 – Sushi in Amsterdam‘. Met speciale vermelding voor Momo: zij hebben deze dag een speciaal drie gangenmenu op de kaart staan. Die wagyu-variant is zoooo lekker!
  • Vergeet je vader aanstaande zondag niet: het is per slot van rekening Vaderdag. Doe eens gek en neem hem mee uit lunchen. Tip van Marianne: van RIJKS en Vermeer wordt hij gegarandeerd blij!
  • Ook in Grand Café Kransapolsky vieren ze deze zondag Vaderdag, met een drie gangen diner inclusief een ‘Beeramisu’.

>>> Meer tips als je met je vader op pad wilt? Dan hebben wij nog een ‘Tip 10 – Daddy Cool’ voor je!

Heb jij nog een gouden tip voor dit weekend, of een die komen gaat? Laat het ons weten! Mail ons info@catch52.nl of stuur ons een bericht via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar!