It’s summer in the city this week! En daar worden we heel blij van. Want alles wordt nóg leuker als de zon schijnt en dus ook de events voor de komende dagen. Geniet van de zomer en je weekend!

  • Deze zomerse temperaturen vragen gewoon om een kleine pool pre-party hebben ze gedacht bij W en Pacha festival. Met je voetjes in het water, een lekkere cocktail in je hand en de beats van DJ’s op de achtergrond is de rooftop van het W de perefecte plek om je weekend in te luiden!
  • In Spanje is het gebruikelijk om je werkweek af te sluiten met “hora del vermut” oftwel tijd voor een glas vermouth met een bijpassende tapa. Grand Café Krasnapolsky neemt deze trend over en organiseert  nu iedere vrijdag Vermouth Friday. Geniet van een lekkere Spaanse of Italiaanse vermouth en uiteraard mogen hierbij de pintxos niet ontbreken.

  • Dat we MADAM  in de A’DAM Toren absoluut een bezoekje waard vinden dat kan je bijna niet ontgaan zijn. Zaterdagavond heb je nog een extra reden om haar te bezoeken want dan vind je daar Sundeck Summer Series. Ga heerlijk flaneren in je zomerse outfit en geniet van de heerlijke cocktails, de lekkere beat van Bas White en natuurlijk het fenomenale uitzicht!
  • Rooftop Movienights is vrijdag, zaterdag en zondag weer te vinden op de rooftop van Floor 17. Dit keer kun je kijken naar de film Intouchables en Sex and the City.
  • Met deze fijne zomerse temperaturen is het super relaxed om te gaan picknicken. Dit kan natuurlijk in het park maar dat kan deze zondag ook bij de Vergulden Eenhoorn. Zij zorgen voor een goed gevulde picknickmand, inclusief kleedje, wijn en lekkere hapjes die je mee kunt nemen naar de tuin of de dijk waar je kunt genieten van een Bourgondische lunch en een relaxte middag.
  • Er kan uiteraard ook weer vollop gedanst worden dit weekend. Wat dacht je van Welcome to the Future of Thuishaven?
  • Zondag gaat het langverwachte Bos & Lobster festival van start bij DOK. Met veel verse kreeft en vis in de hoofdrol wordt dit festival natuurlijk smullen geblazen. Heb je zondag geen tijd om langs te gaan? Check dan onze tip 10 kreeft met alle andere locaties waar je ook terecht kunt voor een heerlijke kreeft.
  • Het is zondag Bloody Mary Sunday bij Hoofdstad Brasserie in Hotel de L’Europe. Hierbij krijg je een heerlijk Bib Gourmande menu en uiteraard start je met de perfect brunch boost: de Bloody Mary. Altijd een fijne start van een mooie brunch of diner. Onze tip? Vraag een mooi tafeltje aan de waterkant op het terras. Dit is echt een van de fijnste plekjes die je maar kunt vinden aan de grachten. Naast brunchen en dineren kun je zondagmiddag ook deelnemen aan een van de workshops Make-Your-Own Bloody Mary. Hier leer je alle ins & outs over het maken van deze heerlijke klassieker.
  • Zondag is het weer tijd voor Thirty5ive’s Wine & Jazz Sundays. Alle ingrediënten zijn hier aanwezig voor een fijne afsluiting van je weekend met heerlijke wijn, fijne bites en gezellige muziek. Enjoy!

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij dag én nacht bereikbaar.