De novembermaand zit er al weer bijna op, maar voor we Pakjesavond met welke Piet dan ook ingaan, eerst nog even een weekendje knallen. Gewoon, met al het leuks dat te beleven is in onze stad. Ook dit weekend ligt ‘Our Amsterdam’ namelijk gewoon weer aan je voeten. Happy weekend!

  • Begin je weekend met een goede bodem en ga je te buiten aan Wagyu-burgers bij onze vrienden van Clubkoffie. Want die clubsandwhiches zijn lekker hoor, maar zo’n stukje vlees slaan wij niet over!
  • Bij het Andaz Hotel kun je vandaag je hart ophalen aan kunst en Vermouth, tijdens Cork & Canvas. Want die twee gaan toevallig heel goed samen. Willem’s Wermoed stelde vijf vermouths samen, geinspireerd op het werk van enkele contemporaine kunstenaars. Oh ja, en ze worden geserveerd onder het genot van beats & bites. Handjes de lucht in!
  • Dol op die heerlijk kleffe boa’s? Dan kun je je lol op in de Kinkerstraat bij de All day Breakfast and Brunch Boas!
  • Op zoek naar een idee’tje voor de zaterdagavond? Dive in the poolbar van de Kanarie Club! De eigenaren van de Foodhallen hebben namelijk een nieuw restaurant geopend, op de plek waar eerst Meat West en Halte 3 zaten. Twiedel twiedel twiet… En met Chef Kasper Stiekema in de keuken betekent dat vooral iets dan goeds…
  • Voor iedereen die zin heeft om het weekend slower dan slow te beginnen: Slowth Brunch opende onlangs haar deuren. Bij deze nieuwe brunchzaak mag, nee sterker nog: moet je het gewoon rustig aan doen. Zelfs bestellen doe je wanneer jij er klaar voor bent.
  • Sunday = funday! En John Dory maakt je zondag wel heel erg ‘fun’… iedere laatste zondag van de maand organiseert dit vistronomische restaurant een overheerlijke lunch. Vier gangen nomnomnom…
  • Ga lekker housen ter ere van de komst van Justin Bieber! Baristocrats organiseert in de Supperclub een regelrechte housewarming voor deze nieuwe BA’er. Toch iets te druk met zo’n 30.000 aanwezigen? Check dan gewoon onze Tip 10 – Hartje centrum voor alle andere locaties rondom het Damrak en Rokin waar je zonder problemen je gezicht kunt laten zien.
  • Uitbrakken op zondag? Goed plan. Grote kans dat wij dat ook doen. Met bij ons op de bank: Al Pastor. Dé lekkerste taco die je ooit gaat proeven. Van onze vrienden van Chiapas – Taco Cartel! (en dus ook gewoon online te bestellen…)
  • Wat we verder nog te melden hebben? Simpel: vergeet Iens, wij hebben namelijk de beste restaurants volgens onze lezers onder elkaar gezet in de Lijst der Lijsten: de Tip 10 – Best beoordeelde restaurants. Tijd om af te gaan vinken…

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar!