Het weekend staat weer voor de deur, hoog tijd om plannen te maken voor de komende dagen. Het zonnetje belooft te gaan schijnen dus ons advies: ga er lekker op uit. Hierbij onze tips voor dit weekend – enjoy!

  • De IJsboutique maakt zich op voor het voorjaar en viert de opening van hun ijsseizoen. Uiteraard is de vitrine goed gevuld met de lekkerste smaken, en voor de kleintjes wordt een enorm springkussen op het plein voor de boutique geplaatst. Nu alleen die voorjaarszon nog!
  • Fridays bij Apt. is een goed begin van je weekend. Bestel de Posh the pineapple, de signature drink van bartender Vince, en dance the night away op de beats van de DJ’s.

  • Tijdens 24H West is het zaterdag en zondag de beurt aan dit stadsdeel om te laten zien wat het allemaal voor moois te bieden heeft op het gebied van cultuur, eten en drinken en entertainment. Zo kunt je bij Happyhappyjoyjoy Boa buns maken met Julius Jaspers, een rondleiding krijgen bij Kesbeke waar het bekende Amsterdamse zuur wordt gemaakt, Brandt & Levie organiseren een rondleiding en tasting in hun worstenmakerij en kun je bij de Nieuwe Liefde een literaire wijnproeverij van Vleck wijnen bijwonen met voordrachten van jonge dichters.
  • Wat van dichtbij komt is lekker. Zaterdag en zondag ben je in dat geval aan het juiste adres met de Local Goods Market in De Hallen. Een markt vol met ambachtelijk gemaakte producten uit Amsterdam.
  • PRESSROOM is zondag the place to be als je van lekker eten houdt én een bijdrage wil leveren aan Dance4life. Maar liefst 24 sterrenchefs, samen goed voor 34 Michelinsterren, gaan hier de sterren van de hemel koken tijdens 24H PRESSROOM. Rserveer snel nog even jouw plek via deze  voor het speciale 9 gangen menu.
  • Zondag staat de NeighbourFood Market weer op het Westergasterrein. Kramen vol eten en drinken, veelal biologisch, om ter plaatse op te eten of ’to go’ voor thuis.
  • Ook zo dol op port? Ga dan op zondag naar Tolbar. Hier kun je deelnemen aan de port proeverij, georganiseerd door Port of Rebels. Op de menukaart? Port van het porthuis Cálem. Lekker!
  • Zit er niets van jouw gading tussen, of ben je gewoon op zoek naar een goede spot voor een cocktail, goed glas wijn of gewoon een biertje? Check dan onze tip met de beste hotelbars van Amsterdam. Met dit enorme aanbod zit er vast nog een onontdekte bar tussen om uit te proberen.

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij dag én nacht bereikbaar.