De Parade Amsterdam theater

Stiekem hadden we gehoopt dat we momenteel volop aan het genieten waren van de zomer. We kijken nog een keer tevergeefs uit het raam, en realiseren ons dat dat niet helemaal lukt op dit moment. Maar wij laten ons niet uit het veld slaan door de regen! Er zijn in en rond Amsterdam namelijk nog volop smakelijke zomerse uitjes die zomer oooooozen. Daarom hebben we er maar eens drie onder elkaar gezet. Voor jullie. Wij zijn nu eenmaal de beroerdste niet. Happy summer!

De Parade – 11 t/m 27 augustus

Inkoppertje van de eeuw: de Parade komt er weer aan! Dit befaamde rondreizende theatercircus staat vanaf 11 augustus weer zijn tentje in het Martin Luther Kingpark, en whoop whoop, daar wordt zo ongeveer iedereen blij van. Over het hele concept hoeven we als het goed is geen woorden meer aan vuil te maken, dus: enjoy! En lieve mensen, we weten dat we bij de Amsterdamse editie vooral van het borrelen zijn, maar vergeet niet om ook een theatershow mee te pakken. Staan ze namelijk ook om bekend.

Kipfestival – 25 t/m 27 augustus

Kipfanaten unite: van 25 tot en met 27 augustus haal je je kippetje in het Rembrandtpark. Drie dagen lang draait het in dit sympathieke park om dit heerlijke gevogelte, bereid op de meest uiteenlopende manieren. Oftewel: kip uit alle windstreken van de wereld. Lekker deuntje erbij, en we zijn weer een smakelijk monofoodfestival rijker!

Zomerlicht Pampus – nu t/m 27 augustus (elke do-vrij-zat)

Je kunt natuurlijk ook voor Pampus gaan liggen. Of liever gezegd: op Pampus gaan genieten. Tot en met 27 augustus kun je op dit eiland ‘voor de kust van Amsterdam’ namelijk genieten tijdens de zwoele zomeravonden. Bij Zomerlicht serveren ze een driegangen menu, samengesteld met producten van kleine lokale producten. Denk kaas van de boerderij, wilde ganzen, honing van het bijenvolk uit Muiden en kruiden uit de tuin van Pampus zelf. Sharing = caring, dus hoofdgerechten in het midden van de tafel en smullen maar. Om het uitje helemaal af te maken: vanaf Amsterdam IJburg vaart de Zomerlichtboot je heen en weer.

>>> Gelukkig is er in Amsterdam nog ontzettend veel meer te beleven. Nieuwe restaurants bijvoorbeeld. Onze favoriet van dit moment? Eetcafé Wijmpje Beukers. By far!

Waar breng jij de zomer door? Sharing is caring, dus laat het ons vooral weten! Mail ons info@catch52.nl of stuur ons een bericht via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar!

(fotocredits: Joep van Aert)