Yay! Het is weekend! Tijd om leuke dingen te doen dus als je nog wat inspiratie nodig hebt check dan hier onze weekendguide. Enjoy!

 • Deze week is Dinner shop DIS geopend aan het Haarlemmerplein. Voor take away je nieuwste vriend want hier krijg je de lekkerste gegrilde kippetjes voor thuis, heerlijke warme maaltijden, salades, soepen, smoothies en broodjes. You name it!
 • De NeighbourFood market is vrijdag te vinden op het Westergasterrein ivm de vele activiteiten rondom het terrein voor Cinekid.
 • Dit weekend is het de beurt aan Amsterdam Noord om tijdens 24H Noord te laten zien wat het stadsdeel allemaal te beiden heeft. En dat is de afgelopen jaren steeds meer geworden. Genoeg activiteiten om aan deel te nemen dus. Wat denk je van een bezoek aan de chocolade fabriek, een tasting bij Stork, bezoek Eye, de NDSM-Werf of ga dansen tijdens The Vanishing Ferry.
 • Afgelopen donderdag is de eerste Illy Espressamente van Nederland geopendin hartje Amsterdam. De zaak ziet er prachtig uit en naast natuurlijk heerlijke Illy koffie kun je hier terecht voor echte Italiaanse delicatessen zoals verschillende soorten tiramisu, amandelkoekjes, amandel croissants en panini’s.
Illy Espressamente

Illy Espressamente

 • G’s Oost heeft vrijdagavond een gastchef uitgenodigd van Taka’s Japanese Street Food die het lekkerste Japanse streetfood komt maken zoals Japanse pannenkoeken, dumplings en takoyaki. Normaal gesproken staat deze chef in zijn foodtruck maar voor de gelegenheid dus in de keuken van George.
 • Paper Planes vestigt zich altijd maar kort en de tijd is aangebroken om door te gaan naar een nieuwe locatie. De tijd dat ze in Brasserie Frans te gast waren willen ze zaterdag mooi afsluiten met een legendarische Boost Brunch.
 • Café De Bieb start dit weekend met een heel mooi initiatief in het kader van Movember om een donatie bij elkaar te krijgen voor het Movember Fonds. Tijdens de hele maand november gaat de opbrengst van de superfood powersmoothies naar dit fond. Maar de mannen onder ons kunnen meer doen: laat je snor staan, schrijf je in voor dit initiatief waarbij je iedere week met snor wordt gefotografeerd. Tijdens het scheerfestijn op 29 november wordt de foto met de meeste likes bekend gemaakt en die wint een snorfiets!
 • Het is de tijd van het jaar dat overal in Europa de druiven worden geoogst. Ter ere daarvan organiseert T’s Bites & Wine zaterdag een oogstfeest waarbij ze speciale wine flights aanbieden met bijpassende bites.
 • Aankomende zondag organiseert Izakaya de Supreme Brunch. Een uitgebreide brunch met heerlijke Japanse gerechten cocktails, live muziek en entertainment. Hier wil je bij zijn!
 • Het is weer tijd voor Zilte zondag bij Razmataz. Je weet wat dit betekent: oesters voor een Euro en een lekker glaasje wijn erbij.
 • Zondag kun je naar de Pure markt in park Frankendael. Op deze markt vind je meer dan 100 kraampjes waar ambachtelijke producten worden verkocht op het gebied van eten en drinken.
 • Zin in Italiaans eten dit weekend? Check onze Tip 10 Italian food!

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij dag én nacht bereikbaar!