Koala Republic Amsterdam

Een beetje vreemd is het wel, maar daarom niet minder grappig. Aan de Jan Eef is Koala Republic geopend: een gezonde food republiek. Eten zoals koala’s? Ja nou min of meer. Artikel 1 van de Koala Republiek luidt: “Een ieder heeft het recht op gezonde voeding. Allen die zich in het grondgebied van Koala Republiek bevinden, worden gelijk behandeld en eerlijk geïnformeerd over gezonde voeding. Elke levensovertuiging, geslacht, ras, dier, vis, plant of van welke grond dan ook, is bij ons welkom”.

Bit weird, right? Maar waar het in het kort op neer komt is dat we dus een hippe plek rijker zijn waar we very healthy kunnen eten. De gezonde trend in de stad is dus nog steeds niet voorbij! Aan exotische ingrediënten voor de ‘vegan friendly’ fanaten onder ons geen gebrek: de kikkererwten, schapenyoghurt, dukkah, noten en groene sappen vliegen je hier om de oren. Inclusief een continue wisselende kaart en white label koffie.

En dat allemaal ook nog eens in een speels jasje. Denk schommels voor je voeten, ‘op z’n kop’-planten, oneindig veel hoekjes en gaatjes, of een smoothie drinken op grote hoogte, bij Koala Republic vindt je het allemaal.

Ondanks onze liefde voor vlees en vis zijn we erg benieuwd naar de creatieve gezonde creaties bij Koala Republic. Je moet trouwens echt eventjes een blik werpen op de Instagram feed van deze Koala lovers. Dat ziet er niet verkeerd uit hè.

Verras ons Koala Republic!

Koala Republic

Jan Evertsenstraat 115