Er vallen met regelmaat horecazaken om in Amsterdam, maar er komen er gelukkig ook nog steeds nieuwe zaken bij. De een met een net wat beter uitgedacht concept dan de ander, dat dan weer wel. Waar wij zelf nou de afgelopen maanden ontzettend blij van werden, is de komst van The Lobster House + Studio, gelegen achter het Frederiksplein.

 

IMG_9084The Lobster House is geen restaurant, geen kroeg, maar wel een combinatie van luxe snackerette (een burgertje kreeft bijvoorbeeld), een take-out voor de smulpapen (voor hetzelfde burgertje kreeft) en een winkel voor alle lekkere benodigdheden rondom je burgertje (any choice will do) of je halve lobster (“because we can!”). Denk aan een biertje, champagne (je moet wat) of lekkere mayonaises.

 

Wat The Lobster House nou tot zo’n geweldig concept maakt? Uiteraard naast hun vriendelijke service en toffe inrichting? Het feit dat het ons in staat stelt om decadent lekker IMG_9088eten tot een ‘normale’ snack of een prima take-out alternatief te verheffen. Enige downside: ze hebben geen vergunning voor het schenken van alcohol, en dat maakt het ter plekke eten van je lobster- of kreeftburger, of krabkoekjes wat gewoontjes. Het goede nieuws: wie weet knijpen ze wel een oogje toe.

 

The Lobster House: kreeftachtig lekker!

 

The Lobster House + Studio

Frederiksplein 6-8hs

T. 020 8451833

IMG_9087IMG_9086IMG_9083