Het weekend is begonnen dus tijd voor leuke dingen. Vergeet vooral niet om je Valentijn met iets leuks te verrassen!

  • Vrijdag is het weer tijd voor de avondmarkt bij Roest. Er staat een heel scala aan marktkraampjes waar je want leuks kunt scoren maar je kunt natuurlijk ook alleen aanschuiven om wat te eten en te drinken.
  • Start je weekend goed met MassiveDrinks bij A L’Elephant du Congo. Iedere editie komt er een andere gast DJ. Dit keer de beurt aan Rein van der Ven om de voetjes van de vloer te krijgen.
  • Zaterdag en zondag is het weer tijd voor 24hrs Oost waarbij dit stadsdeel laat zien wat het allemaal heeft te bieden. Ontdek de leukste plekjes van deze buurt. Zo kun je een mooie wandeling door de Plantage buurt maken en bij de volksuniversiteit olijfolie proeven. Maak een stop voor een mooi glas wijn bij Thirty5 wine and food bar. Of sluit je avond af met een spectaculair grand dessert in East57:Chef René bereidt een waar kunstwerk op tafel in de vorm van een levensgroot dessert, dat je erna heerlijk mag opeten.
  • Zaterdag kun je naar speciale Valentijn editie van de Local Goods Market in De Hallen. Een leuke markt waar je ambachtelijk gemaakte producten krijgen die ook allemaal in Amsterdam gemaakt worden.
  • Ben je nog op zoek naar een leuke locatie voor je date dit weekend? Dit zijn de leukste spots voor een leuke date night.
  • De Foodhallen organiseert zondag De Grote Datingshow speciaal voor alle singles in Amsterdam. Een blind speeddate met 3 potentiële partners tegelijk. Het enige wat jullie van elkaar scheidt is The Wall of Love.
  • Deze week is nieuwkomer SNCKBR officieel open gegaan. Lees hier meer over deze nieuwe zaak waar je terecht kunt voor een healty snack.
  • Verras je Valentijn met de lekkere chocolade van Van Soest Chocolatier of Patisserie Linnick. Prachtig ingepakt en altijd een goed idee!

>>> Geen date bij de hand, maar wel zin om Valentijn te vieren? Check dan onze Tip 10 – Pick Up Places voor vrijdag of zaterdag. Voor je het weet heb je je Valentijntje in the pocket!

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij dag én nacht bereikbaar!