Weekend Amsterdam oesters restaurant

Het goede nieuws: de eerste tropische zomerdag van 2017 is een feit! Het iets minder goede nieuws: hij viel helaas niet in het weekend. Om dat leed wat minder groot te maken, hebben wij weer een lijst vol tips voor het weekend gemaakt. Catch52 is namelijk graag jouw zonnetje in huis. Vooral als het regent. Happy weekend!

  • Ga wijn drinken! Amsterdam heeft sinds deze week namelijk twee nieuwe wijnbars: Wijnbar De Liefde (in dat mooie stadsparkje in West) en Rayleigh & Ramsay (aan de Overtoom). Bij de laatste mag je je wijnen zelfs eigenhandig ’tappen’. Cheers!
  • Toe aan iets sterkers? Dan zit er maar één ding op: naar het Gin Festival Amsterdam! Twee dagen lang kun je hier namelijk gin proeven van maar liefst 150 gin-merken. Dat is veel gin. Heel veel gin.
  • Misschien heb je het al gehoord: The Beef Chief heeft sinds kort een ‘Shop-in-shop’ bij Café Tapmarin. Dus vanaf nu eet je elke dag van 17:00 tot 21:00 uur de ‘best burger in town’ in het gezelligste café van Amsterdam! Een gouden combi die je niet mag missen en daarom nodigen we jou graag uit om een heerlijke ‘Classic Cheese’, ‘Patriot’, ‘Double Trouble’ of ‘Kimchief’ te komen proberen met natuurlijk bijpassende frietjes en een lekker drankje ernaast.
  • Pesca bestaat 1 jaar, en dat mag gevierd worden! Of liever gezegd: daar mag op getrakteerd worden. En dat is precies wat de heren en dames van Pesca vandaag gaan doen: met duizenden oesters. In het Vondelpark. Woohaa!
  • Ga een patatje rendang scoren bij Dum Dum Palace. Want ja, dat vinden wij de uitvinding van de eeuw! Al mag een boa met Cha Sui natuurlijk ook.
  • Voor voorlopig de laatste keer (d.w.z. tot en met september) heeft Chef Alex Haupt van Brasserie Hoofdstad een gastchef over de vloer om samen te jammen in de keuken. Deze vrijdag en zaterdag kun je genieten van de culinaire kunsten van Alex en Chef Nicolas Scheidt uit Brussel. En dat betekent zes gangen genieten. Trust us…
  • De mannen van Jacobsz en Two Chefs Brewing slaan de handen voor de tweede keer ineen: ga op zaterdag genieten van een vijf gangen bier-spijs menu, in de loods van de brouwerij. Dat is pas een night out!
  • Duik het centrum in en ga koffie drinken en lekker ouwehoeren bij Quartier Putain, te midden van het toeristische gepeupel dat onze stad overspoeld. Koffie met een stoere edge, dat is het recept van deze zaak. Love it!
  • Ook altijd te porren voor oesters? Dan hebben wij dé tip voor je: tempura oesters van het Pompstation. Want die zijn lekkerrrrrrr!!!

Heb jij nog een gouden tip voor dit weekend, of een die komen gaat? Laat het ons weten! Mail ons info@catch52.nl of stuur ons een bericht via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar!