weekendtips oesters visbar beet

Wat te doen na een druilerige week? Kei- maar dan ook keihard weekend vieren. Dat hebben we namelijk wel verdiend met z’n allen. En maak je niet druk over hoe je het moet gaan doen: wij hebben weer de nodige tips op een rij gezet voor je. Enjoy!

  • Zin in oesters deze vrijdag? Hebben wij dan even goed nieuws voor je! BAUT & Dreesmann keert vandaag namelijk terug met haar befaamde Oesterfest: oesters met drie soorten bereidingen, voor maar 1 euro per stuk. Lekkere cocktail erbij of een glas champagne, en klaar ben je. Vanaf 17:00 uur worden de messen in de oesters gezet, en hierbij geldt: op=op…
  • Voor alle romantische zielen onder ons (of de mensen met kinderen): vanaf dit weekend is dé schaatsbaan van Amsterdam weer geopend, ICE*Amsterdam. Uiteraard weer op het Museumplein te vinden en voor alle leeftijden. En voor iedereen die niet van schaatsen houdt: er is glühwein…
  • Want to take a walk on the wild side? Bij Thijs by Dikker & Thijs staat het de hele zaterdagavond in het teken van de meest heerlijke wildgerechten. Een herfstig, lokaal biertje erbij en klaar ben je.
  • Let’s do brunch! Na de geslaagde ADE Brunch gaat Bar C (je weet wel, van restaurant C) het gewoon nog een keertje doen: Sunday Brunch. Denk oesters. Denk bruschetta’s. Denk steak tartaar. Afgetopt met een Bloody Mary of een Mimosa. Beter gaat het niet worden.
  • Liever let’s do normal? Dan is het Westergasterrein misschien meer iets voor je dit weekend. Op zondag strijkt de maandelijkse Neighbourfood & Flea Market weer neer op dit terrein. Altijd gezellig!
  • Zin in een sjiek-de-friemel zondag? Haast je dan richting Hotel de l’Europe! Chef Richard van Oostenbrugge (**) viert het vijfjarig bestaan van restaurant Bord’Eau achter de stoof samen met de Franse Chef Pierre Gagnaire (***). Lang zullen ze leve!
  • Toe aan een instant ticket to the tropics? Laat je dan op zaterdag verwarmen in de Zuiveringshal West met een flinke dosis soulmuziek en een Caribisch diner tijdens Shirma’s Soul Kitchen XL. Maar je kunt natuurlijk ook de sterren van de hemel gaan stampen op Ruigoord bij Georgies Wintergarten of WTTF Indoor. Wordt je ook warm van. Just a thought.

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar!