Laat het weekend maar beginnen! Er zijn gelukkig weer genoeg leuke dingen te doen:
  • Beats, Bites & Belvedere! De eerste Vodka Vriday van dit jaar bij Bar Blue Spoon in het Andaz Hotel. Een mooie start van je weekend, vrijdag tussen 18.00-22.00 krijg je hier heerlijke vodka cocktails en een lekkere beat van de DJ op de achtergrond.
  • Laat je verrassen door een van de gast chef’s bij pop up restaurant Chef’s podiumWij hebben het Chef's Podium 4afgelopen week geprobeerd en vinden het top! De ingrediënten waar de chef’s deze week mee aan de slag gaan zijn: gehakt van slagerij De Wit, uien, gorgonzola en marsala. Wij zijn benieuwd wat de chefs hier deze week mee gaan maken!
  • Zin om iets nieuws te proberen? Aan de Utrechtsestraat is Hummbar geopend, ze hebben een eenvoudig beproefd concept met slechts 2 hardlopers op de kaart, dit keer heb je de keuze uit verse lobster & burgers! Check ook onze Top 10 hotspots van deze maand eens voor nog meer suggesties.
  • Dit weekend mag er gedanst worden! Als je niet een van de felbegeerde kaartjes hebt weten te bemachtigen voor  Joris Voorn B-day Bash in Paradiso kun je op vrijdag tot in de vroege uurtjes met de voetjes van de vloer bij Edelwise in Edel of bij Panama de Winterparade van Tram 10 waar Dimitry & Olivier Weiter draaien, op zaterdag draait de Man zonder schaduw in Club Closure of check HYTE bij The Warehouse .
  • Zondag 1 maart kun je uitbrakken bij de Sunday market op het Westergasterrein. Lekker struinen langs de Borrel Bakkerswinkel Amsterdam Westvele kraampjes waar creatievelingen hun ontwerpen presenteren op het gebied van interior design, mode, kunst en accesoires maar waar je ook terecht kunt voor lekker biologisch eten en drinken. Een andere aanrader bij het Westergasterrein is de Bakkerswinkel voor een lekkere borrel.
  • Bij The Harbour Club Sunday Live kun je iedere zondag tussen 16:00  en 19:00 heerlijk borrelen en eten met live muziek op de achtergrond. Iedere zondag een andere artiest maar het genre varieert van pop tot jazz en van Soul tot funk en blues. En voor diegenen die het weekend nog even willen verlengen heeft The Harbour Club op maandag Lobster Monday waar je voor 24,95 een hele kreeft krijgt!
  • Zaterdag en zondag kun je naar de Local Goods Market in De HallenHier kun je allerlei producten (food & non-food) krijgen die in Amsterdam gemaakt worden. Ga aansluitend nog een hapje te eten bij een van de vele standjes van De Hallen of pak een filmpje bij de Filmhallen.
  • Bierliefhebber? Bij het nieuwe bier café Craft & Draft aan de Overtoom kun je kiezen uit een enorm breed assortiment, ze hebben 40 biertjes op de tap en 100 biertje per fles dus keuze genoeg om eens wat anders te proeven. Behalve een cafe is het ook een bierwinkel dus je kunt ook lekker wat meenemen voor thuis.

Enjoy!!