Uitgelicht standaard

Amsterdam is natuurlijk sowieso de mooiste stad van de wereld, maar ik denk dat iedereen het met me eens is als ik zeg dat de stad vanaf het water nóg mooier is. Alsof je weer even teruggaat naar vroeger en tegelijkertijd een hele andere kant van de stad ziet. En zomer in Amsterdam is misschien wel het allerleukste op het water. Varend door de grachten, een duik nemen in de Amstel, hapje en drankje erbij, summer at his best. En voor dat hapje en drankje kan je sinds vorig jaar gelukkig terecht bij restaurant BlueSpoon van het Andaz Hotel aan de Prinsengracht.

Want iedereen die regelmatig vaart kent het probleem: lauwe wijn, gesmolten kruidenboter, slap stokboord, je kent het wel. Of je moet jezelf een ochtend uitsloven in de keuken en de hele boel vervolgens in een zware koelbox meeslepen. En omdat de mooiste plannen vaak spontaan ontstaan heb je daar nou eenmaal niet altijd tijd voor en zin in. Gelukkig is er good old Pizzeria San Marco in de Rivierenbuurt die de varenden onder ons vast al jaren kennen voor de pitstop voor een prima pizza. Maar mocht je nou eens niet zo’n trek hebben in pizza maar behoefte hebben in een wat uitgebreidere keuze, dan is BlueSpoon on Board je ding.

BlueSpoon on Board

Hier kun je namelijk gewoon kiezen uit oesters, bitterballen, gazpacho, pizza’s, pasta’s, tosti’s, you name it. En ook aan de drankjes is gedacht. Mochten die biertjes echt te lauw zijn geworden dan bestel je hier gewoon ijskoud verder. Kwestie van even bellen of mailen, aanleggen bij het Andaz en smullen maar. Topuitvinding als je het ons vraagt. Want waarom zou je alleen lekker kunnen eten in restaurants en je aan boord laten beperken door pizza? BlueSpoon ahoy!

BlueSpoon On Board
Prinsengracht 587
Bestellen kan via 020-5231234 of via bluespoon-on-board@andaz.com

>>> Naast BlueSpoon zijn er nog meer goede stuurlui aan wal! Check hier onze Tip 10 met de beste culinaire aanlegsteigers van Amsterdam.