The Breakfast Club Haarlemmerplein

Dit is nog eens goed nieuws. Eén van onze favoriete ontbijtspots van de stad krijgt een zusje. The Breakfast Club – what else? – opent begin april ook op het Haarlemmerplein. Het uitgangspunt is hetzelfde als in Oud-West: all day breakfast. Denk aan vers gebakken bananenbrood, boekweitpannenkoeken of croissantjes in combinatie met koffie, vers geperst sap of een lekker vers fruitsapje.

Wij zeiden het al eerder: ontbijten is het nieuwe borrelen. Want je gaat nou eenmaal lekkerder de dag in op een goede bodem. En die goede bodem halen we maar al te graag bij The Breakfast Club. Waar je kunt kiezen uit een gezond ontbijtje of een minder gezonde variant. Wij zijn vooral benieuwd of die pannenhoeken aan het Haarlemmerplein net zo lekker zijn als in West. Want de pannenkoeken van The Breakfast Club, daar kun je ons voor wakker maken. Natuurlijk is er ook nog een klein verschilletje tussen de twee zaken – verschil moet er zijn – de borrel en avondkaart! Want de vestiging aan het Haarlemmerplein is open tot 01:00 uur ’s nachts. Voor borrelhappen, maar ook de pannenkoeken kun je dan gewoon nog bestellen. Like we said: ontbijten is het nieuwe borrelen.

The Breakfast Club
Haarlemmerplein 31

>> Omdat het begin van je dag gewoon enorm belangrijk is helpen we je graag op weg met een lekker ontbijtje. Check de Tip 10 – We gaan ontbijten!

 

The Breakfast Club Haarlemmerplein

Foto: The Breakfast Club Haarlemmerplein