Brewdog Amsterdam

Amsterdam staat al een paar jaar op de wishlist van James en Martin. De mannen achter BrewDog vinden het de hoogste tijd dat er een BrewDog bar in onze mooie stad komt. En deze wens wordt vervuld: binnenkort openen ze (na onder meer Barcelona, Hong Kong en São Paulo) in de Pijp in Amsterdam een nieuwe plek waar het bier rijkelijk gaat vloeien.

BrewDog is een bier brouwerij uit Schotland. Berucht en beroemd om zijn Punk IPA, Dead Pony Club en This.is.Lager. Elke (speciaal) bier liefhebber kan de BrewDog biertjes zich wel voor de geest halen. Met die fancy etiketten. Druk beblokt, in allerlei kleuren en de tekst verticaal gedrukt. En het bier zelf? Niks mis mee.

Wordt dit een internationaal café met alleen toeristen? Of wordt dit een gezellige bruine kroeg waar ook Amsterdammers de weg naar toe kunnen vinden? We weten nog niet wat we hiervan kunnen verwachten. Wat we in ieder geval wel weten is dat we nu al fan zijn van het bier!

BrewDog
Eerste Van der Helststraat 53-H

Foto: Facebook BrewDog

>>> Niet alleen BrewDog opent de komende maanden de deuren in Amsterdam, check hier wat voor ander leuks er de komende maanden allemaal aan komt!