KingCoffee Piaggio Vondelpark Amsterdam

Dé manier om je dag goed maar vooral eens wat minder hectisch te beginnen? Een koffie’tje halen in het Vondelpark. Of liever gezegd aan de rand van het park, langs de Amstelveenseweg. Daar staat namelijk sinds jaar en dag al een Piaggio, met espressomachine en toebehoren. Mét attente barista’s en goede koffie. Nee, laat ik het even anders zeggen: hele goede koffie. In alle soorten en maten, en voor ieder wat wils. Al ben je bij deze gewaarschuwd: vraag je hier om flat white, dan weet je zeker dat je knallend je eerste meeting in gaat op werk. Wat dat betreft ben ik  nog nooit teleurgesteld in de bakkies van deze pre-foodtruck–tijdperk-koffiebrouwer. En vooral met dit mooie weer moet je daar even gebruik van maken. Want zomers weer vraagt om een iets rustiger tempo. Dus doe mij een lol, en fiets komende week even naar die ene (of andere) kant het Vondelpark, trap op je rem, bestel je koffie-to-go-naar-keuze en loop dan al slurpende gewoon eens een stukje verder, bij voorkeur door het park. Dat noem ik nog eens onthaasten met een hoofdletter O.

KingCoffee Piaggio

Ingang Vondelpark (Amstelveenseweg)

PS: En het leukste van alles: hoe vaker je komt, hoe groter de kans bovendien dat je koffie zowat al klaar staat. Kijk, dat noem ik nou nog eens service.

KingCoffee Piaggio Vondelpark Amsterdam

>>> Waar je nog meer kunt onthaasten met lekkere koffie? Bij Coffee Bru bijvoorbeeld. Ochtendzon krijg je er op zomerse dagen ook gratis bij.