Uitgelicht standaard

Net als de rest van culinairminnend Amsterdam was ook Catch52 aanwezig bij Taste of Amsterdam. Zo genoten wij van de bubbels bij Laurent P., begeleidt door een Zilt & Zalig oestertje, aten we de versgedraaide ravioli met ei en truffel van Fifteen, de oestertempura met kort gebakken tonijn, gevolgd door de foie & lobster in love bij Sucre, slurpten we ei-spinazie-parmezaan-truffel van de Kersentuin naar binnen, proefden we het verschil tussen de hamburger van de Lindenhoff by Bolenius en The Butcher, namen we nog een flesje Hongaars wit van Miranda Beems Wijnimport, genoten we van de zeebaars en de tonijntartaar van Bridges, verwachten we het onverwachte van Peter Lute’s Grill Dome (“echt vele malen beter dan de Green Egg“), sloegen we vijf abonnementen van de vriendelijke jongens van het Parool af, namen we nog eens een glaasje wit naast de warmtelampen van het Wijnpaviljoen, stilden we onze zoete trek met de cheesecake van – wederom – Sucre en sloten we af met een Monte Scroppino.

Zelf trek gekregen in een hapje? Spring dan snel op je fiets richting het Amstelpark. Want vandaag is het de laatste dag van Taste.

Taste of Amsterdam
www.tasteofamsterdam.nl