Het weekend is begonnen dus tijd om leuke dingen te gaan doen. Er is weer genoeg te doen de komende dagen en we hebben de leukste tips voor je op een rijtje gezet. Happy weekend!!

  • Amsterdammers sluiten de werkweek of met de Vrij-Mi-Bo maar de Italianen sluiten hun werkdag af met Aperitivo. En dat hebben ze bij Piadina bar in De Pijp goed begrepen want hier wordt vrijdag volgens authentiek Italiaans gebruik aperitivo georganiseerd met heerlijke drankjes en Italiaanse hapjes.
  • The Roast Room begint het weekend met FRIDAY PROAST! Wat denk je van een lekker koud Warsteiner biertje met een mooi plankje charcuterie of een lekkere hamburger? Lijkt me een goed begin van je weekend!
  • Het is de eerste vrijdag van de maand dus weer tijd voor Happy Oyster Hour bij East57. Oesters voor 1 Euro gecombineerd met een lekker glaasje wijn van de Gouden Ton. Catch52 was vorige maand aanwezig bij Happy Oyster Hour en je leest hier de blog van Roos.

East57 Oesters

  • Joost & Joost organiseren op diverse locaties in het land wijnproeverijen. Zaterdag komen ze naar Amsterdam en kun je ze vinden bij Tiller Art Gallerie. Op de proeftafel een aantal prachtige Portugese knallers.
  • Zaterdag is het Museumnacht. Dit is dé gelegenheid om je bezoekje aan een van de vele musea die Amsterdam rijk is te combineren met een gezellige avond borrelen of zelfs dansen in het museum.
  • Zaterdag overheerst de disco fever bij De Balie tijdens Rollerdisco. Dance or skate the night away!
  • De TonTon Club opent zaterdag haar nieuwe vestiging op het Westergasfabriek terrein en dat wordt natuurlijk gevierd met drankjes, DJ’s en Japans/Amerikaanse hapjes.
  • Zaterdag en zondag kun je naar de Local Goods Market in De Hallen. Een leuke markt waar je ambachtelijk gemaakte producten krijgen die ook allemaal in Amsterdam gemaakt worden.
  • Dit weekend starten Americano & The Fabulous Shakerboys met hun nieuwe brunchconcept Pronto! Deze boozy brunch wordt de nieuwe hit van de zondagmiddag. Deze middag is bedoeld voor mensen die van het goede leven willen genieten en dat doe je zondag met heerlijk eten van Americano, de beste cocktails van The fabulous Shakerboys en niet te vergeten de beste beats van de DJ.
  • Afgelopen maandag is de Gault Milliau gids 2016 gepubliceerd. Veel Amsterdamse toppers zijn opgenomen in deze gastronomische lijst. Wij hebben onze favorites voor je op een rijtje gezet in de tip 10 Gault Millau Amsterdam.

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij dag én nacht bereikbaar!