Flammkuchen, goede wijnen, kundige bediening en een relaxte sfeer. We kunnen in juni nu ook in het oosten van Amsterdam genieten van wat The Lobby te bieden heeft. Ja ja, Hotel V op de Nes opent een tweede Lobby! Café-Restaurant-Bar The Lobby Fizeaustraat, welteverstaan.

Wij gingen al eerder eten in The Lobby Nesplein, en wij zijn sindsdien fan. Voor een uitgebreid diner, alleen een glas wijn, een lunch na een shopping spree, alles kan, alles is goed. Het interieur, het eten, de sfeer… Dus wát een goed nieuws dit!

De menukaart is nog geheim, maar wat we sowieso kunnen verwachten zijn de beproefde recepten en oude bekenden van The Lobby Nesplein. Dat betekent dus kans op een goed ontbijt, een snelle of uitgebreide lunch en een verrassend diner. Door de liefde voor vakmanschap en kwaliteit kiezen ze voor een samenwerking met lokale leveranciers. Zo komt de vis van Vishandel Jan van As. Het vlees en allerlei groenten komen van boerderij Lindenhoff. En het brood komt van bakkerij MAMA van Karel Goudsblom.

En het allerbeste nieuws? Je kunt alvast reserveren voor het diner (voor ontbijt en lunch moet je tot de hotelopening in augustus wachten). Je moet wel even wachten tot 21 juni voordat je aan tafel kunt, maar dan ben je er in ieder geval als eerste bij!

The Lobby
Fizeaustraat 2