Het is weer weekend! Voor de bofkonten onder ons misschien al wel sinds gisteren. Gelukkig is er genoeg te doen de komende dagen. Enjoy!

  • We trappen het weekend af met een van de leukste evenementen van het voorjaar: Het Weekend van de Rollende Keukens. Het hele Westergasterrein wordt weer volgezet met foodtrucks, barretjes, picknickbanken en entertainment. Het begon een paar jaar geleden kleinschalig met met een paar oude caravans maar inmiddels is dit uitgegroeid tot een groot openlucht restaurant.
  • Het hele weekend is het Amsterdam Coffee Festival op de NDSM-werf. Hier maken de beste barista’s van Europa de lekkerste kopjes koffie. Koffieliefhebbers kunnen hier uiteraard nieuwe koffie soorten proeven, workshops bijwonen en de nieuwe koffietrends spotten!
  • Mannenzaken bij Roest. Oftwel zondag staat de markt geheel in het teken van dingen die mannen leuk vinden. Dus, stoere kleding, lekkere biertjes van Brouwerij de Prael, Brouwerij de Vriendschap, eten van Worscht en Gebroeders de Wolf, kunst en niet te vergeten muziek. Have fun!
  • Remise47  heeft nog t/m zondag een speciaal lobster menu. Op de kaart gerechten zoals lobster met citrus mayonnaise of met truffle risotto maar ook onbeperkt kreeft eten voor 65,-.
  • Zondag organiseert J.D. Williams Whiskey Bar de eerste sessie van the Barrel party. In samenwerking met Stad&Vat hebben ze een mooie cocktail samengesteld van Bourbon, vlierbloesemlikeur en bittertjes. Deze heeft 6 weken in het vat mogen rijpen en zondag gaat het vat open.
  • Het Ramada Hotel gaat deze zomer vanaf Floor 17 Rooftop Movie nights organiseren. Film kijken onder de sterrenhemel en met een prachtig uitzicht over de hele stad. Vrijdag de eerste editie; een Sneak Preview dus laat je verrassen.
  • Trek in frietjes? Check onze nieuwste Tip 10 voor de lekkerste adresjes.
  • StrandZuid is weer open!
  • Drunken Oyster Brunch anyone? Bij Hugo’s kun je zondag terecht voor weer een epische brunch: namelijk de Ketel One Vodka Drunken Oyster Brunch. Met een bar waar je je eigen bloody mary’s en oesters kunt samenstellen. In alle vormen en alle maten. Oestershots, bloody mary met een oester on top, oesters in cocktails, oesters naturel, alles mag en alles kan!

Catch - Weekendtips - Terras Spaghetteria (incl tekst)

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij dag én nacht bereikbaar!