Bar Moustache restaurant Amsterdam blog lunch

We hebben vandaag goed nieuws en slecht nieuws… het slechte nieuws is dat vandaag de zon schijnt, en er morgen weer wat wolken zijn. Het goede nieuws: zodra die zon een feit is, dan hebben wij de perfecte spot voor je. Bar Moustache. Daar zit je in de middag namelijk fan-tas-tisch. Bij voorkeur in de vensterbank.

Bar Moustache is één van die adressen die je mag bestempelen als ‘trouwe gediende’ in de stad> Zo’n plek waar je eigenlijk altijd goed zit. Van ontbijt tot aan de late uurtjes van de dag. Reden temeer om deze zaak op je vizier te hebben, én te houden. Ook tijdens de zomermaanden. Want je hebt namelijk niet altijd het grootste terras ter wereld nodig om er prinsheerlijk bij te zitten. Soms volstaat een simpele vensterbank gewoon.

Onze tip? Lunchtijd! De kaart van Moustache is namelijk fris, vriendelijk en vrolijk, en doet het dus perfect nu de zomer zo af en toe onze stad overspoelt. Met voor ieder wat wils, als je van een Mediterrane insteek houdt. Onze tip: de speltsalade. Simply blew us away. Heerlijk knisperend wit wijntje erbij, en een granité als toet om alle zorgen weg te lepelen, bij voorkeur in die grandioze vensterbank, en je hoeft de komende uren nergens meer heen.

Bar Moustache restaurant Amsterdam blog lunch salade

>>> De eigenaren van Bar Moustache hebben nog veel meer ‘up their sleeve’. Ook buiten Amsterdam. Met dezelfde gastvrijheid, maar dan met een heel strand aan je voeten. En dat maakt Tijn Akersloot een van onze favoriete buitenplaatsen!

Bar Moustache

Utrechtsestraat 141