Afgelopen week sloot restaurant BAUT aan de Wibautstraat toch echt de deuren. Bij de start was het natuurlijk al duidelijk dat het een tijdelijke locatie zou zijn en ondanks de korte verlenging van de oorspronkelijke periode valt na drie jaar dan toch echt het doek. Jammer, het was absoluut één van onze favorieten.

Maarrrrr, niet getreurd, BAUT gaat door! Komende week opent BAUTZUID. Dit keer in de oude Citroën Showroom bij het Olympisch Stadion. En daar zijn wij persoonlijk erg blij mee. Want met BAUTZUID krijgt het gebouw wat het prachtige Olympisch Stadion de hele dag in de schaduw laat staan wat ons betreft een bestemming waar Oud-Zuid blij mee mag zijn! Ook dit is een tijdelijke locatie en naar verwachting kun je tot oktober genieten van het lekkere eten van chefkok Michiel van der Eerde. Verandering van spijs, of in dit geval omgeving, doet immers eten dus de verwachtingen zijn hoog!

En gelukkig verhuist barBAUT gewoon lekker mee dus ook op de nieuwe locatie kun je op vrijdagavond genieten van lekkere cocktails, hapjes en een lekkere beat van de DJ. Nog heel even geduld dus, op 10 april staat de opening gepland!

BAUT