Tip 10 uitgelicht standaard

Het is weer weekend! We hebben de maandag er nog bij én het weer belooft goed te worden. Mooier kan niet toch? En er is ook nog eens heel veel leuks te beleven op culinair gebied!

  • Zin in spareribs? We know where to go! Check onze Tip 10 voor de beste ribs in town.
  • Zondag is de laatste Zilte Zondag bij EnSuite alweer. Pak dus snel je kans om nog oesters voor €1,- met een glas Pouilly Fumé te scoren.
  • Café Bardot is een leuke nieuwe hotspot in Westerpark! Een fijn buurtcafé met een lekkere kaart en goede wijnen. En een heerlijk zonnig terras!
  • Zondag is er ook weer Neighbour Foodmarket in het Westerpark. Genieten met een zonnetje erbij!IMG_1430
  • Lang weekend vraagt om lekker lang brunchen. Check onze brunch Tip 10 voor de beste adresjes.
  • Ook onze favoriete brunchparty is zondag weer: de Izakaya Supreme Brunch. Japanse hapjes, cocktails, live muziek, we like!
  • Zondag vindt de tweede editie van het straatfestival De Groene Boulevard plaats. Op de Wibautstraat staat die dag alles in het teken van duurzaamheid. Inclusief lekkere biologische hapjes en drankjes. De moeite waard om een kijkje te nemen.
  • Zondag is er ook weer de Local Goods Market in de Hallen.
  • Omdat het een extra lang weekend is kun je zondag én maandag genieten van de Sunday Roast bij Nevel! Laat je door Ricardo in de watten leggen met een tafel vol lekkere brunchgerechten en een roast die wekelijks wisselt, zoals een sappige lamb roast. De ideale luie zondag (of maandag) middag.
  • Nóg een brunchtip voor dit weekend: de Jimi’s Bloody Mary Brunch bij Hendrix! We love onze vrienden van Hendrix. Want ja, wat is er inderdaad nou lekkerder dan een goede Bloody Mary op een zonnige zomerzondag?
  • Kennen jullie Ted’s al? Een leuke nieuwe ontbijt, brunch en lunch hotspot in Oud-West. Ook voor high tea bijvoorbeeld leuk om eens langs te gaan. Ze schijnen bovendien heerlijke Mimosa’s te serveren…
  • Benieuwd hoe het is om zelf in de keuken te staan van een restaurant? Dit is je kans! Want bij restaurant Boom krijg je de kans om voor één dag aan de slag te gaan in jouw ‘eigen’ restaurant. Bij Boom ben je dan één dag de chef: je doet zelf de inkopen, je bedenkt je eigen menu en neemt je eigen bediening en keuken crew mee. Verder nodig je zo veel mogelijk vrienden en familie uit die gaan genieten van jouw kookkunsten. Ze gaan volgende week op maandag, dinsdag, woensdag en zondag van start hiermee. Geef je dus nog dit weekend op! Check hier voor meer info.
  • OK, net buiten het weekend maar zeker het vermelden waard: het G&T festival is 27 mei bij Mercat. Het Gin & Tonic seizoen is officieel voor geopend!

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij dag én nacht bereikbaar!