Het weekend staat voor de deur dus wordt het tijd om weer leuke plannen te maken! Terwijl velen afreizen naar zonnige oorden hebben wij voor de achterblijvers genoeg leuke events in petto. Fijn weekend!

  • Bij Strandzuid is dit hele weekend foodfestival Smaakt te vinden. Op deze prachtige locatie zit je heerlijk aan het water en kun je relaxed, met je voetjes in het zand, borrelen en wat te eten scoren van de diverse foodtrucks die op het terrein aanwezig zullen zijn. Daarnaast zal vrijdag de 4e editie van de welbekende bierborrel plaatsvinden dus reden genoeg om een kijkje te gaan nemen.
  • Na het succes van afgelopen winter is Frits vrijdag weer te vinden bij Atelier. Ditmaal staan ze op het zonnige terras met hun altijd gezellige vrijmibo en dat is natuurlijk een prima start van je weekend.
  • Het is je vast niet ontgaan dat BAUT weer op een nieuwe tijdelijk locatie is neergestreken. Onder de naam BAUT & Dreesmann ze vanaf nu te vinden in het oude pand van V&D. De officiele opening is vrijdag en dat wordt gevierd met de BAR BAUT borrel. Wij mochten al even voorproeven, als je wil weten wat wij er van vonden lees dan hier de review.

BAUT Dreesmann restaurant Amsterdam

BAUT & Dreesmann

  • Net als vorig jaar orgnaniseert Amsterdam Roest ook dit jaar weer hun Tropicalisimo Poolparty XL. Compleet met zwembad, palmbomen, cocktails en cocosnoten kom je hier vrijdag helemaal in de vakantiemood.
  • Er gaat geen weekend voorbij deze zomer zonder festivals. Deze week kan er vollop gedanst worden bij Milkshake in Westerpark en Edelwise in het Rembrandtpark.
  • Zondag beloofd het zonnetje te gaan schijnen dus dan is het heerlijk toeven op de Pure markt in park Franenkdael. Op deze markt vind je meer dan 100 kraampjes waar ambachtelijke producten worden verkocht op het gebied van eten en drinken.
  • Sluit je weekend af met een heerlijke zondagse brunch. Deze week heeft Meatless District haar eerste Bloody Mary Brunch en de naam zegt het als deze cocktails heeft de hoofdrol in het 3 gangen vegetarische menu. Zet je toch liever je tanden in een lekker stukje vlees? Dan is de Sunday Roast van The Roast Room iets voor jou. Dit keer staat de brunch geheel in het teken van Spanje met een Spaans menu, bijpassende drankjes, live muziek en een zonnig terras.
  • Wist je al dat The Grand haar binnentuin helemaal opnieuw heeft ingericht? Deze prachtige tuin is echt de moeite waard om een keer een kijkje te nemen en dat kan bijvoorbeeld zondag tijdens de Summer Sunday – Lillet Special. Tijdens dit event geniet je van een lekker glas wijn en zorgt de jazz band voor een muzikale voorstelling.

Heb jij dé culinaire tip voor dit weekend of één die nog volgen gaat? Mail het ons: info@catch52.nl of laat het ons weten via Twitter of Facebook. Voor goede tips zijn wij dag én nacht bereikbaar.