Meet Happyhappyjoyjoy: de nieuwe beleving van de Aziatische keuken in Amsterdam West. Van de naam alleen al krijgen we een glimlach op ons gezicht! Denk: te krappe, chaotische straatjes, de meest vrolijke kleuren, een en al levendigheid, heerlijke night- en foodmarkets en overweldigende geuren zoals je die alleen in landen als Thailand en China tegenkomt. Dat zijn precies de elementen die als basis gelden voor dit nieuwe streetfood restaurant. Lucky us!

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar deze nieuwkomer, waar niemand minder dan Julius Jaspers verantwoordelijk is voor de culinaire invulling. Het is zijn voorliefde voor Azië die geldt als inspiratiebron voor de menukaart. Met op die kaart vooral veel kleine gerechten. Op het fenomeen sharing = caring zijn we immers nog steeds niet uitgekeken. Niet alleen gezellig, maar vooral dé manier om zoveel mogelijk te kunnen proeven! Het restaurant zal de hele dag geopend zijn voor lunch, borrel en diner. En – bingo! – inclusief de mogelijkheid om af te halen. Dus exit die dodgy-afhaal-Chinees via Thuisbezorgd, wij hebben een nieuwe uitkomst gevonden voor onze lazy Sundays!

De exacte datum is nog niet bekend, maar staat gepland voor eind mei. Wij zijn benieuwd wie eerder voor de deuren naar Azië zal openen: Julius of Ron?

To be continued…

Happyhappyjoyjoy

Happyhappyjoyjoy

Bilderdijkstraat 158-162