Tip 10 uitgelicht standaard

Bij Boca’s kun je borrelen. Heel goed borrelen zelfs. En nu niet alleen meer in de Westerstraat, maar ook in de Pijp. Sindskort dan, want de deuren zijn pas sinds begin maart open. Reden genoeg om zelf eens polshoogte te gaan nemen, want de combinatie van een drankje en een hapje op loopafstand van mi casa… dat kun je natuurlijk niet laten lopen.Borrel bij Bocas Park

En dus wist ik een lotgenoot te strikken die zich vrijwillig wilde opofferen voor een goed glas wijn en een kaasplateau. Want van dat laatste, daar weten ze wel raad mee bij Boca’s Park. Denk houten plank, volgepropt met de lekkerste kaasjes (en voor de afwisseling ook eens drie kaas-tengels inclusief verfrissende sjalottenmayo), brood en garnituren. En het goede nieuws? Ze hebben ook een variant met hammen en vleeswaren. Naast al deze lekkernijen staat er ook een trits andere hapjes op de kaart, te nuttigen als tapas. Of conform de voedingswijzer, omgebouwd kunnen worden tot een volwaardig hoofdgerecht.

Enige nadeel: wanneer je om de hoek van je huis én je werk een GrapeDistrict hebt zitten, dan ken je de (overigens erg lekkere!!) wijnen van Grape wel. Maar hoe lekker ook, ik vind het persoonlijk juist waanzinnig leuk om af en toe eens verrast te worden door een andere wijn. En zo eens uit mijn comfortzone getrokken te worden. Maar voor iedereen die van bovenstaand dilemma geen last heeft: go! Go! Go! Go! En bestel dan vooral eens onze huisfavoriet, de Lista Negra.

Bocas Park 2Nog een laatste tip, speciaal voor de dames. Als je nou naar Boca’s Park gaat – wat vast en zeker wel gaat gebeuren, al is het maar voor de kazen – hou dan wel een beetje rekening met je outfit. Want borrelen bij Boca’s dat doe je niet zomaar. Je moet wel een beetje conform het huistenue gekleed gaan om niet uit te toom te vallen. Denk hip-gekleurde skinny, kittige enkellaarsjes, een casual-gedrapeerde sjaal (liefst met panterprint + neonkleurtje) om de nek, en een verse net-uit-bed-look, bij voorkeur in halflosse paardenstaart of knot. Dan zit je gebeiteld.

Boca’s Park
Sarphatipark 4