Weekend Amsterdam sap Coffee Shots

Nee natuuuuurlijk zijn we jullie niet vergeten. Voor deze zaterdag én zondag hebben we gewoon weer een rijtje weekendtips. Geniet ervan en happy, happy weekend!

  • Waar je van opknapt op grijzige zaterdagen als deze? Een bezoekje aan je stamkroeg (of een van die van onze lezers). Inklokken, biertje, bitterballen erbij en voorlopig gewoon niet meer naar huis. Geen stamkroeg? Dan hebben wij een lijstje voor je.
  • Ga lunchen! Bij Bistrot Neuf bijvoorbeeld, onze lunch special van deze week. En als je er dan bent, probeer dan vooral de Brioche Neuf. It’s to die for!
  • Fris en fruitig je zondag beginnen? Haast je dan naar Coffee Shots op de Spaarndammerstraat en bestel de hibiscus-icetea. Een verfrissend drankje met hibiscus, verse ananas, honing, gember en vanille. Supergezond, maar bovenal lekker!
  • Ook zo’n zin in oesters? Ga dan oesters slurpen! Bijvoorbeeld bij Ron Gastrobar Paris. Iedere zondag krijg je er hier tien voor een tientje. Een andere optie is uiteraard de Auberge Jean & Marie: twee oesters plus een glas bubbels. Ook voor tientje. Choose your pick!
  • Venster 33 bestaat deze zondag twee jaar, en dat gaat gevierd wordt (hiep hier hoeraa!). Zet je feestmuts op en ga dansen en borrelen. Vanaf 17:30 uur is er zelfs live muziek.
  • Iedere eerste zondag van de maand is het een grote Franse revolutie bij The French Connection. Chef Jef van den Hout gooit de gevestigde orde van de klassieke franse cuisine omver en experimenteert erop los. Vijf gangen voor maar 37 euro. Krijg je er ook nog wat live jazz bij.
  • Toe aan een taco’tje? Haal dan je hart op tijdens Akkie Burrito’s Dynamite Taco Night in Café De Bieb. Inclusief muziek en cocktails. Het is per slot van rekening zondag…
  • Of ga gewoon langs bij een van de nieuwe adressen in de stad: we hebben een Tip 10 met – hoe kan het ook anders – tien tips…
Heb jij nog een gouden tip voor dit weekend, of een die komen gaat? Laat het ons weten! Mail ons info@catch52.nl of stuur ons een bericht via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar!