Het regent verjaardagen! Van hele fijne horecazaken, bars of andere zaken waar we terecht kunnen om te genieten van het leven that is. En dat vinden wij reden te over om hen ook nog een keertje toe te juichen. De stad zou namelijk stukken minder lekker zonder hen zijn. Dus vanuit onze luie stoel: lang zullen ze leven, driewerf hoera voor deze 1-jarige restaurants!

De Kopstootbar

De kop·stoot (de; m; meervoud: kopstoten) Uitspraak: [‘kɔpstot]Verbuigingen: kop| stoten (meerv.) combinatie van een glas jenever en een glas bier. En dat shotje Jajem haal je natuurlijk bij de enige, echte Kopstootbar om de hoek van het Leidseplein! Overigens kun je hier naast je natje sinds kort ook terecht voor een warme maaltijd. De ideale bodem voor een avondje uit je plaat.

>>> Jenever een ouwelullendrankje? Echt niet!

Bar Karakter

Wij noemen Bar Karakter ook wel de ultieme Bar Dancing 2.0. Bij dit heerlijke karaktertje aan de De Clerqstraat kun je namelijk tot in de late uurtjes terecht voor een dansje op de hitjes van vroeger tijden. Maar er is meer! Denk een voedzame maaltijd (spareribs!), een bar waar de drank rijkelijk vloeit (met boom!) én om het geheel af te toppen: een boom boom, shake that karaoke-room.

>>> Meer weten over dit bijzondere Karakter? Dat lees je hier!

Jacobsz

Over deze briljante zaak hoeven én gaan we verder geen woorden vuil maken. Nog niet geweest? Dikke vette foei! Jacobsz is één van die restaurants in Amsterdam waar je gewoon geweest wilt zijn. En met het 1-jarig bestaan net achter de kiezen, scanderen wij: op naar de volgende 24! Minimaal!

>>> Dit schreven wij eerder over Jacobsz. Onder meer…

Ken jij een restaurant, bar of andere horecazaak die binnenkort jarig is? Laat het ons weten! Mail ons info@catch52.nl of stuur ons een bericht via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Wij hangen graag voor iedereen de slingers op!