Tip 10 thuisbezorgd bezorgen Amsterdam

Terwijl ons humeur net als de temperaturen buiten langzaam terug naar het vriespunt daalt, hebben we vandaag alsnog een lichtpuntje voor je. Want je hoeft vandaag de dag geen keukenprinses meer te zijn of de deur meer uit te hoeven om jezelf alsnog een fatsoenlijke, voedzame, heerlijke maaltijd voor te schotelen. De vele mijnheren en mevrouwen fietsbezorgers fietsen in Amsterdam namelijk graag een blokje om, zodat je ook thuis de sterren van de hemel kunt eten. Ook handig als je de tweede helft van de week brak op de bank ligt omdat Koningsnacht en -dag toch net weer iets teveel uit de hand zijn gelopen. Dus bestel maar, bestel maar, bestel maar…

Meer horen over deze Tip 10? Wij vertellen er elke woensdag rond 11:45 uur meer over op Amsterdam FM.

 • Braai – Zin in een portie spareribs á la Freddy’s Joint uit House of Cards? Braai is ready to serve you! En ja, ze zijn lekker…
 • Sugoi Sushi – Eén van de lekkerste adressen voor sushi in de stad. Het geheim voor deze lekkere sushi? Het is allemaal een kwestie van de beste ingrediënten kiezen. Voor iedereen aan de zuidkant van de stad (buiten het postcodegebied van Sugoi) is er Issa Deli, aan de Stadionweg.
 • Holy Ravioli – Zin in een portie ravioli? Holy Ravioli helpt je de avond door. Hartverwarmend, huisgemaakt en standaard op ons favorietenlijstje.
 • Ter Marsch & Co – Het is misschien een beetje vloeken in de kerk om in Amsterdam van origine Rotterdamse burgers aan te prijzen, maar who cares?! De burgers van Ter Marsch zijn hét recept op brakke dagen. En al die andere dagen ook.
 • Bo Nam – Onze lievelings Vietnamees bezorgt ook bij je thuis. Met als tips voor de thuisbezorgchef: de spring rolls én de Hoi Sin Sinner baquette.
 • SLA – Voor alle saladeliefhebbers is er eigenlijk maar één adres in de stad. Althans, meerdere adressen, maar wel van dezelfde mensen. SLA helpt je de dag door, met hun eigen succesnummers of stel gewoon je eigen salade samen.
 • Vleesch noch Visch – De Pita Gyros, met homemade tzatziki, heeft zoveel liefde in zich dat je leven met deze vegetarische maaltijd in één keer weer een groot feestje wordt.
 • Salsa Shop – You say burrito, I say burrito… zet je tanden in een heerlijke flap, of bestel een burrito bowl. Want ja, ook hier hebben ze dit begrip inmiddels ingevoerd. Easy does it!
 • Da Portare Via – Ook toe aan een onvervalst lekkere pizza? Laat die kartonnen Dr. Oetker-vriezer-exemplaren voor wat ze zijn, en bestel een krakend vers exemplaar van Da Portare Via. De Tartufi blijft favoriet.
 • Juice Brothers – Hallo fitboys and -girls van Amsterdam? Geen zin om je huis uit te komen voor een Acai Bowl? Dan bestel je er gewoon eentje van Juice Brothers. Uiteraard is ook je dagelijkse dosis kokoswater zo te bestellen.
 • SNCKBR – Zin om te snacken, maar wel met een beetje gezonde insteek? SNCKBR helpt je de dag of avond door. Van burger, shoarma tot aan een onvervalste SNCKBR Kapsalon… Ja echt!
 • Poké Perfect – Geen lijstje is tegenwoordig compleet zonder Poke Bowl, oftewel de sushi-in-a-bowl. Wij dachten vroeger altijd dat dit een oplossing was voor luie mensen, maar het is gewoon heel erg lekker. Punt. Voor de Witzel van Poké Perfect!
 • Clubkoffie – Vind je het Krugerplein net even een tikkie te ver fietsen? No worries, de clubsandwiches van Clubkoffie komen gewoon naar je toe. En niet alleen deze zomer. Onze favoriet: de pastrami, oftewel de New York Club. Try before you die!
 • Happyhappyjoyjoy – Van deze zaak kun je niet anders dan blij worden, dus doe ons gewoon maar alles van de kaart. Dit is gewoon een topzaak, ook thuisbezorgd.
 • Thai, Thaier, Thaist – De keuze is reuze op dit vlak: van Soi74 in Zuid tot Soi66 in West, of gewoon Song Kwae. Choose your pick, choose your battles. Ze zijn allemaal lekker!
 • Naturalicious – Breek de dag, neem een sapje. De coldpressed sappen van Naturalicious krijg je gewoon thuis afgeleverd tot aan je deur. Voor het noodzakelijke vitamineboostje.

Zijn we de tip der tips vergeten? Heb jij een origineel onderwerp voor een Tip 10? Of ‘gewoon’ een gouden tip? Laat het ons weten! Mail ons info@catch52.nl of stuur ons een bericht via Twitter of Facebook. Of op Instagram natuurlijk, via @Catch52_020. Voor goede tips zijn wij namelijk dag én nacht bereikbaar!